Görüş Bildir
Haberler
Balayı İçin Türkiye’de Gidilebilecek 10 Romantik Rota

etiket Balayı İçin Türkiye’de Gidilebilecek 10 Romantik Rota

Begüm
04.06.2024 - 13:31

Evlendiniz ve şimdi sırada balayı var. Hem unutulmaz hem de romantik bir balayı istiyorsanız Türkiye'nin dört bir yanı adeta cennet. İşte balayında gidebileceğiniz birbirinden eşsiz rotalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Kapadokya

1. Kapadokya

Hem romantik gün doğumları ve gün batımlarını izlemek, hem de tarihin içerisinde kaybolmak sitiyorsanız Kapadokya her açıdan mükemmel bir nokta. Öyle ki doğal güzellikleriyle sizi kendine aşık ederken yer altı şehirlerini keşfedebilir, şaraplarını tadabilir ve mükemmel yemekler yiyip konsept otellerde kalabilirsiniz.

2. Akyaka

2. Akyaka

Doğayla baş başa bir balayı yapmak istiyorsanız Akyaka'dan daha iyisi düşünülemez. Akyaka'da bulunan villa veya bungalovlarda hem yalnız kalabilir hem de kendinizi yeşillik ve mavilikler içinde kaybedebilirsiniz.

3. Kaş

3. Kaş

Özel balayı villalarıyla ünlü Kaş'ta denizin tadını çıkarabilirsiniz. Birbirinden güzel plajlarında güneşlenirken batık şehre gidebilir ve tam olarak deniz, kum ve güneşle mükemmel bir balayı yapabilirsiniz.

4. Mardin

4. Mardin

Daha kültürel ve tarihi bir balayı istiyorsanız rotanızı Mardin ve çevresine çevirebilirsiniz. Süryani şarabı içebilir, Mardin'in tarihi sokaklarında kaybolabilirsiniz. Aynı zamanda tarihi evlerde kalarak çok keyifli bir konaklama da geçirebilirsiniz.

5. Rize

5. Rize

Biraz daha serin olsun ve doğanın içinde olalım diyorsanız rotanız Karadeniz! Rize'nin yeşilliklerinde kaybolabilir, tamamen size özel bungalovlarda konaklayarak balayının keyfini çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda çay toplayabilir, vadilerde yürüyebilir ve bol bol oksijene doyabilirsiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Göcek

6. Göcek

Her şeyden uzak denizde olmak istiyorsanız bir otelde kalmak yerine tekne kiralayarak Göcek koylarını keşfedebilirsiniz. Hem farklı hem de masmavi bir balayı için gerçekten unutulmaz bir adres. Hem de istediğiniz zaman denize girebilirsiniz!

7. Datça

7. Datça

Biraz daha sakin bir hayat yaşayalım ama Ege'nin de tadını çıkartalım diyorsanız dizi Datça'ya alalım. Datça'da güne köy hayatıyla başlayıp günü denizle bitirebilir ve çevredeki antik kentleri gezebilirsiniz.

8. Assos

8. Assos

Kaz Dağları'nın tertemiz havasıyla hem tarihi hem de deniz tatili yapmak istiyorsanız Assos size çok iyi gelecek. Butik otelleri ile keyifli bir konaklama sunan Assos aynı zamanda bakir doğası ile de çok iyi bir balayı rotası sunuyor!

9. Gökçeada

9. Gökçeada

Türkiye'nin en batısına gitmek de balayı için bir seçenek. Güneşin en son battığı yer olan Gökçeada'da keyifli bir balayı yapabilirsiniz. Rum köylerini keşfedebilir, koylarında denize girebilir ve doğayla iç içe vakit geçirebilirsiniz.

10. Side

10. Side

Antalya'sız bir balayı düşünülemez tabii ki! Ama o kalabalıktan uzaklaşmak için rotanızı Side'ye çevirebilirsiniz. Antik kentler ile deniz tatilini birleştirerek çok keyifli bir balayı geçirebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın