Görüş Bildir
Haberler
Bakan Fahrettin Koca Açıkladı: 2 Ocak Koronavirüs Vaka Sayısı Kaç? Koronavirüs Vaka Tablosu Son Durum...

Bakan Fahrettin Koca Açıkladı: 2 Ocak Koronavirüs Vaka Sayısı Kaç? Koronavirüs Vaka Tablosu Son Durum...

GNS
02.01.2022 - 19:33

2022 yılının ilk günlerinde koronavirüs ile mücadelemiz son hızla devam ediyor. Ortaya çıkan delta, omicron, delmicron gibi farklı varyantlar ise vatandaşın tedirgin olmasına sebep oluyor. Üniversitelerde öğrenci ve personellerin koronavirüse yakalanması ile tedbir amaçlı eğitimlerin tekrar online sisteme döndüğü haberleri gelmeye başlıyor. Salgının ve bulaş faktörünün önüne geçilebilmesi adına aşılama çalışmaları devam ediyor.  Peki 2 Ocak koronavirüs vaka sayısı kaç? Koronavirüs vefat sayısı kaç oldu?  İşte 2 Ocak Pazar vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 2 Ocak koronavirüs tablosunu yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 362 bin 836 kişinin test yaptırdığı, 33 bin 520 yeni vaka tespit edildiği ve 129 kişinin hayatını kaybettiği, 22 bin 161 kişinin de iyileştiği görüldü.

2 Ocak Pazar Vaka Sayısı

2 Ocak Pazar Vaka Sayısı

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

60 YAŞ ÜZERİ RİSK ALTINDA. Son 1 ay içindeki verilere göre, kayıplarımızın %87,2’si vakaların %16,8’i arasından oldu. Ölüm oranı yüksek bu grup, 60 yaş üzerindekilerle kronik hastalığı olanlardır. Büyükler, kronik hastalığı olanlar kendilerini koruma altına almalıdır. Mutlaka.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın