Görüş Bildir
Haberler
Bakan Çavuşoğlu Açıkladı: Antalya'da Türkiye, Rusya ve Ukrayna Arasında Üçlü Zirve Düzenlenecek

Bakan Çavuşoğlu Açıkladı: Antalya'da Türkiye, Rusya ve Ukrayna Arasında Üçlü Zirve Düzenlenecek

Batuhan
07.03.2022 - 14:53

Türkiye Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ve Ukraynalı mevkidaşı Kuleba ile Antalya'da üçlü zirve düzenleyeceklerini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın Ukrayna'daki askeri harekatın ve Moskova ile Kiev arasındaki müzakere sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ve Ukraynalı mevkidaşı Dmitriy Kuleba ile Antalya'da üçlü zirve düzenleyeceklerini belirtti.

Çavuşoğlu, 'İki tarafı buluşturmak için yoğun tempo yürüttük. Dün Cumhurbaşkanımız, Putin'le görüşmesinde bu konuyu dile getirdi. Lavrov, görüşmeye hazır olduğunu dile getirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı da toplantıya katılacağını bize bildirdi. Her iki bakan, toplantıda benim de yer almamı istediler. Dolayısıyla bu toplantıyı üçlü olarak gerçekleştireceğiz. 10 Mart Perşembe günü bu toplantıyı inşallah Antalya'da gerçekleştireceğiz. Bu toplantının dönüm noktası olmasını temenni ediyoruz' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
6
6
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Marv

Dünyada çıkacak veya çıkmış her savaşın kilit noktası her zaman Türkiye olmuştur. Elinde böyle bir güç var ama gel ülkenin haline bak aq

zonguldaklımadenci

kartlar yeniden dağıtılıyor, bu defa masada biz de varız. zaten meselenin dönüp dolaşıp bizi bulacağı belliydi.

Ukela

Putin ile RTE'nin kafası çok uyuşuyor , sanırım sebebi her ikisininde Neo-İmparatorluk hayalleri.