Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'Türk Tabipler Birliği Kapatılmalıdır'

etiket Bahçeli: 'Türk Tabipler Birliği Kapatılmalıdır'

Bayram namazı sonrası açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Bahçeli 'Bir avuç doktor kılıklı anarşik insanlardan mesleği kurtarmak lazım.Her defasında söylüyorum Tabipler Birliği kapatılmalıdır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bayram namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipler Birliği'ni (TTB) hedef aldı.

Bayram namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipler Birliği'ni (TTB) hedef aldı.

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli Kardiyolog Ekrem Karakaya'nın Hacı Mehmet Akçak tarafından öldürülmesinin ardından sağlıkçıların grev kararı alan TTB'yi hedef alan Bahçeli, şunları kaydetti:

'Türkiye'de geçmişten bu yana bayram olsun farklı günler olsun birileri bazı gruplar açısından hiç fark etmeksizin bir toplumsal gerilim, kamplaşma ve çatışma ortaya koymaya gayret göstermektedir.

En son olarak bir doktor kardeşimizin hakkı rahmetine kavuşması bir cinayet muhatap olmasıyla hayatını kaybetmesi sonucunda millet olarak büyük bir üzüntü içerisinde olmamız gerekirken her alandaki şiddeti topluca nasıl kınayacağımızı nasıl aşacağımızı barış ve huzura nasıl kavuşacağımızı ortaya koymamız gerekirken bazı sözde meslek grupları toplumsal kargaşa oluşturmak siyasileşmek ve siyasal iktidarı istifa davet edecek kadar da küstahlar. Bir zillet ittifakının yandaşları gibi hareket etme gafletine düşmüşlerdir. Bunlar ülkemizin yararlı davranışlar değildir.

"Bir avuç doktor kılıklı anarşik insanlardan mesleği kurtarmak lazım" 📹

Ülkemizin halen terörle mücadelede şehitlerimiz varken terörle mücadele üstün bir başarının işaretleri görülürken Türkiye'de şiddetten yararlanarak kadına şiddet, meslek kuruluşlarına şiddeti bilip bunlarla ilgili toplumsal değerlendirmelere, şiddeti nasıl önlememiz gerektiği konusunda milletimizi aydınlatma ve onları bir huzura davet etme çabaları varken Türkiye'nin her tarafından 50-60 geçmeyen doktoruyla gösterilere bu arada da polis kardeşlerimize de çatışamaya tercih edecek ve onlara hakaret edecek duruma düşmeye kimsenin hakkı yoktur. Bir meslek grubunu savunurken Türkiye'nin güvenlik kuruluşlarını muhatap alarak onlara hasımlık yapmak hiç kimseye inandırıcı gelmez.

Siyasete alet olmuş kuruluşlarla bir yer varmak mümkün değildir. Tabipler birliği kapatılmalıdır. Hekim kardeşlerim kendi kuruluşlarına yeniden sahiplenmeli yeni bir organizasyona gitmelidir. Bir avuç doktor kılıklı anarşik insanlardan mesleği kurtarmak lazım. Türk ismini taşıyan Türk'e düşman olur mu?'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
89
24
14
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

O orospu çocuğu varya senin gibi bi kahpeyi gebertmiyorda gidip bi doktoru öldürüyor

Zevahir

Bu adam da ne saçmalayacağını şaşırdı.

.....

Şoförü izne çıktı herhalde

Uzaydaki Ilk Insan

Bahceli kapatilsin..!

Turgut Güler

Bahçeli gebertilsin