Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'Bu Yavrumuzu Bu Noktaya Getiren Nedir?'

Bahçeli: 'Bu Yavrumuzu Bu Noktaya Getiren Nedir?'

Batuhan
01.02.2022 - 11:13

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında 'Birleşik Krallık Türkiye büyükelçisi ile randevusunu saat gibi aklında tutan İBB Başkanı ne gafilliktir ki meteorolojinin uyarılarını aklına getirememiştir. Balığa tuz dökmüştür de yollara tuz dökme becerisini gösterememiştir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

  • Geçen hafta olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi ama kar berekettir. Meteoroloji uzmanları günlerce İstanbul'da yoğun kar yağışı olacak dedi. Sorun karın yağması değil alınmayan önlemler zinciridir. Mühim olan tedbiri kar yağmadan almaktır. Birleşik Krallık Türkiye büyükelçisi ile randevusunu saat gibi aklında tutan İBB Başkanı ne gafilliktir ki meteorolojinin uyarılarını aklına getirememiştir. Balığa tuz dökmüştür de yollara tuz dökme becerisini gösterememiştir. İstanbul'da balık baştan kokmuştur.

  • Sel olunca denize kaçan, deprem olunca kayak yapan, kar yağınca balık masasında keyfe dalan sorumsuz kağıt kaplana İstanbul müstahak değildir.

  • İstanbul İstanbul olalı böyle bir zulüm görmedi.

  • Büyükelçi ile yemek, kar ile mücadele kadar önemli diyor. Çünkü pusulası bozulmuştur. Bir büyükelçiyi 16 milyon İstanbulludan daha fazla önemseyen kişiye İstanbul nasıl emanet edilecek?

  • Kar ve kışın ortasında, lüks restoranda bir görüşmeye ne maksatla ihtiyaç duyulmuştur. Söz konusu görüşmeden Dışişleri Bakanlığı bilgilendirilmiş midir? Balık masasındaki görüşmeler tutanak altına alınmış mıdır?

  • İBB Başkanı kimlerin dolduruşuna gelmiş, kafa kola alınmıştır? Bize göre CHP'nin büyükelçilerle düşüp kalkması demokrasi dışı bir arayış ve özlemin mahsulüdür. CHP süngü düşürmüş teslim bayrağını çekmiştir. Bu şahıs Türkiye muhalifleri ile can ciğer olmuştur. Belediye Başkanı balıkçıda tıka basa yerken, sözcüsü de İstanbul'da değil tatile gittiği İsviçre'de karla mücadele etmiştir.

Abdulhamit Gül'ün istifası üzerine konuştu

Abdulhamit Gül'ün istifası üzerine konuştu

Bahçeli, İstanbul'da hayatı durma noktasına getiren kar yağışından önce İmamoğlu'nun bir balıkçıya girerken kayda alınan MOBESE görüntülerinin basına yansıması üzerine üstü kapalı tepki gösteren Abdulhamit Gül'ün Adalet Bakanlığı'ndan istifası hakkında da konuştu.

Bahçeli, Abdulhamit Gül'ün istifasının arkasında 'MOBESE tepkisi' olduğu iddiaların üzerine ise “Abdulhamit Gül’ün bakanlıktan af istemesini MOBESE kayıtlarının ortaya çıkmasına bağlayan CHP zihniyetinin itibar suikastleri asla tutmayacaktır' ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli açıklamasının devamında, 'Cumhurbaşkanlığına hakaret' suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş'ı hedef aldı. Bahçeli, 'Cumhurbaşkanına hakaret etmek ifade ve düşünce özgürlüğü sayılamaz. Terbiyesizliktir' dedi.

Sezen Aksu’nun şarkısı: MHP bu görüşte olamaz

Sezen Aksu’nun şarkısı: MHP bu görüşte olamaz

Eski bir şarkısında geçen bazı ifadeler dolayısıyla hedef gösterilen sanatçı Sezen Aksu’ya bu haftaki grup toplantısında da değinen MHP lideri, şu ifadeleri kullandı:'Hz. Adem ve Hz. Havva'ya cahil demek sıradan bir şarkı sözü olarak değerlendirilemez. Herkes aksini söylese de MHP bu görüşte olamaz, selin akıntısına kapılamaz.'

"10 yaşında olan çocuk, Cumhurbaşkanı'na 'amca' derken Kılıçdaroğlu'na 'hain' diye seslendi. Bu yavrumuzu bu noktaya getiren nedir?"

"10 yaşında olan çocuk, Cumhurbaşkanı'na 'amca' derken Kılıçdaroğlu'na 'hain' diye seslendi. Bu yavrumuzu bu noktaya getiren nedir?"

'Bir televizyon kanalında cumhurbaşkanına hakaretleri sıralayan gazeteciye sessiz kalanların Trabzon'da bir çocuğun sözlerine ateş püskürmeleri iki yüzlülüktür. Henüz 10 yaşında olan çocuk, Cumhurbaşkanı'na 'amca' derken Kılıçdaroğlu'na 'hain' diye seslendi. Bu yavrumuzu bu noktaya getiren nedir?'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
72
42
13
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

Şu siyasete yaş haddi getirilsin artık...

Pasif Kullanıcı

adam olaydın da sen seçileydin

chp ablası

Alparslan TÜRKEŞ' in kemikleri sızlıyor senin yüzünden, karayollarına, marmara otoyolunu işleten firmaya laf yok onları görmezden gelin siz !