Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli'den Bedelli Çıkışı: '28 Güne Ne Gerek Var?'

etiket Bahçeli'den Bedelli Çıkışı: '28 Güne Ne Gerek Var?'

Emre Ordu
20.07.2018 - 21:48 Son Güncelleme: 21.07.2018 - 09:11

Bedelli askerlik düzenlemesine olumlu baktığını ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ancak 28 günlük eğitime karşı olduğunu ifade etti.  Bahçeli, 'Bedelli olacaksa, 28 güne ne gerek vardır? Bu kadar zahmete lüzum olacak mıdır?' dedi.

Uzun zamandır gündemde yer alan bedelli askerlik düzenlemesi geçtiğimiz günlerde Meclis Başkanlığı'na sunulmuştu. Ancak son bedelli düzenlemesi öncekilerden farklı olarak 28 günlük askeri eğitimi de içeriyor.

28 günlük askerlik tartışmaları da beraberinde getirdi.

Kişisel Twitter hesabından bedelli askerlik düzenlemesiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bedelliyi desteklediğini ifade ederken 28 günlük askerliğe ise karşı çıktı.

"Yaylalar yaylalar türküsünü bile öğrenemeyecekler"

"Yaylalar yaylalar türküsünü bile öğrenemeyecekler"

'Bedelliden istifade edecek kardeşlerimiz 28 günde deyim yerindeyse 'yaylalar yaylalar' türküsünü bile öğrenemeyeceklerdir' diyen Bahçeli, 'Bedelli olacaksa, 28 güne ne gerek vardır? Bu kadar zahmete lüzum olacak mıdır?' diye sordu.

Bahçeli'nin ilgili tweetleri şöyle:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
278
72
38
36
24
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Milliyetçilik paçadan akıyor.

feyk

sahibinin sesi. artik sultan hazretleri yeni karar aldiginda bunu bahcelinin onerisiymis gibi bahceli araciliyla gundeme getiriyor, tepkiye bakiyor, ortam mu... Devamını Gör

Baba Voss

İlk defa hak veriyorum buna.