Görüş Bildir
Haberler
Aysel Gürel'in Kızı Mehtap Ar Yoğun Bakıma Kaldırıldı! Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar Kimdir?

Aysel Gürel'in Kızı Mehtap Ar Yoğun Bakıma Kaldırıldı! Müjde Ar'ın kardeşi Mehtap Ar Kimdir?

Müge Kakşi
26.01.2021 - 15:05

İki buçuk yıldır akciğer kanseri tedavisi gören Mehtap Ar yoğun bakıma kaldırıldı. Aysel Gürel'in kızı olan Mehtap Ar'ın sağlık durumuyla ilgili kardeşi Müjde Ar 'Tedavi iyiye doğru giderken, son olay çok büyük şanssızlık oldu. Herkesten dua bekliyoruz' diye açıklama yaptı. Peki Mehtap Ar kimdir? Sağlık durumu nasıl? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müjde Ar'dan Mehtap Ar'ın Sağlık Durumu İle İlgili Açıklama

Müjde Ar'dan Mehtap Ar'ın Sağlık Durumu İle İlgili Açıklama

İki buçuk yıldır akciğer kanseri tedavisi gören oyuncu Mehtap Ar, İstanbul Topkapı'daki bir üniversite hastanesinde yoğun bakıma kaldırıldı. Müjde Ar, 63 yaşındaki kardeşi Mehtap Ar'ın sağlık durumu ile ilgi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'8 Ocak'ta tedavisinde kullanılan ilacını almak üzere kontrol için hastaneye gittiğimizde yatırdık. 3-4 gün sonra durumu kötüleşti. 5 gün yoğun bakıma kaldırıldı. Sonrasında yoğun bakımdan çıkardık, bir gün odasında kalabildi. Beyine pıhtı attığı için yeniden yoğun bakıma kaldırıldı. Söz Ar, Sezen Aksu, Ercan Karakaş ve ben hep oradaydık. Üç haftadır oradayız.'

'Şu an durumu kritik... Ailece perişan olmuş durumdayız. Çok üzücü günler geçiriyoruz. Sürekli dualar ediyoruz. Mehtap şu an direniyor ama çok fazla reaksiyon alamıyoruz. Bilinci tam yerinde mi onu da anlayamıyoruz, sürekli uyku halinde. İyileşmesi için dua ediyoruz. Sevenleri çok gelmek istiyorlar ama koronavirüs nedeniyle almıyorlar.'

Uzun süre hastanede kaldığı için kendisine de koronavirüs testi yapıldığını belirten Müjde Ar, test sonucunun negatif çıktığını ifade etti.

Sanatçı, 'Benim ne olduğum hiç önemli değil. Biricik kardeşim benim, her şeyim... İyi olması için dua ediyoruz, 5 gündür yeniden yoğun bakımda' şeklinde konuştu.

Doktorların pıhtıyı dağıtmaya çalıştıklarını belirten Müjde Ar, 'Tedavi iyiye doğru giderken, son olay çok büyük şanssızlık oldu. İmmüno terapisi iyi gelmişti. Vücutta başka bölgeye de sıçrayınca yeniden yayıldı. Doktorlar ellerinden geleni yapıyorlar. İki buçuk yıldır bir mucize yaşadık aslında. Çok iyi bakıyorlar, inşallah iyi olur. Herkesten dua bekliyoruz' dedi.

Aysel Gürel'in Kızı Mehtap Ar Kimdir?

Aysel Gürel'in Kızı Mehtap Ar Kimdir?

Mehtap Ar, 6 Nisan 1957 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Ünlü şarkı sözü yazarı Aysel Gürel ile Tercüman Gazetesi muhabirlerinden Vedat Akın‘nın (Ebrem) kızıdır. Müjde üç yaşındayken Aysel’le baba Vedat Akın (Ebrem) ayrıldı. Ayrıldıklarında annesi Mehtap Ar’a hamile idi. Ablası Müjde Ar da sinema oyuncusudur. Ablası ile birlikte dedesinin yanında büyüdü.

2000 yılında “Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu” adı ile çocuk tiyatrosu kurdu, turnelere çıkarak Anadolu’yu dolaştı. Mehtap Ar, ilk evliliğini 17 yaşında tiyatrocu biri ile yaptı. Kısa sürede boşandı. Mehtap Ar’ın ikinci evliliğinden Söz Ar adında bir oğlu vardır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın