Görüş Bildir
Haberler
Ayça Ayşin Turan Aldığı Haber İle Yıkıldı! Güzel Oyuncunun Babası Hayatını Kaybetti…

Ayça Ayşin Turan Aldığı Haber İle Yıkıldı! Güzel Oyuncunun Babası Hayatını Kaybetti…

dila bahar
09.11.2021 - 15:43

Ada Masalı dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Ayça Ayşin Turan'ın babası hayatını kaybetti. 29 yaşındaki oyuncu, babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Güzel oyuncu gelen acı haber ile derinden sarsıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu zamana kadar rol aldığı her projedeki başarısıyla adından söz ettiren ve şimdilerde Star TV'de yayınlanan Ada Masalı dizisinde Haziran rolünü oynayan Ayça Ayşin Turan, aldığı ölüm haberiyle yıkıldı.

Ayça Ayşin Turan’ın Babasını Kaybetti

Ayça Ayşin Turan’ın Babasını Kaybetti

Uzun süredir dizi çekimleri için İzmir'de olan güzel oyuncunun babası yaşamını yitirdi. Aldığı ani ölüm haberiyle yıkılan oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

Ayça Ayşin Turan Kimdir?

Ayça Ayşin Turan Kimdir?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992'de Sinop'da doğdu. İki taraftan da Karadenizli olan Turan'ın Babası Kastamonulu, annesi ise Sinopludur. Turan, babasının Tunuslu olduğuna dair iddiaları da verdiği bir röportajda 'Biz ailecek Karadenizliyiz, anne tarafım da Selanik göçmenidir.' diyerek reddetmiştir. Çocukluğundan beri oyunculuğa özel ilgisi bulunan Turan, kariyerine popüler Türk dizileriyle başladı. Ayça Ayşin Turan, 2011 yılında çıkan ve Türkiye yapımı Dinle Sevgili dizisinde Gülfem rolüyle tanındı. 2014 yılında Karagül serisinde Ada karakterini canlandırdı. 2015 yılında vizyona giren Sevimli Tehlike filminde Zeliş karakterini canlandırdı. Karagül dizisinden sonra 2015-2018 yılları arasında; Altınsoylar ve Meryem dizilerinde başrolde oynadı. 2018 yılında yayınlanmaya başlayan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizisinde 2 sezon boyunca başrol oyuncusu olarak Leyla karakterini canlandırdı. Son olarak ise Ocak 2020 tarihinde başlayan Zemheri dizisinde başrol karakter olan Firuzeyi canlandırmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın