Görüş Bildir
Haberler
Ay Tutulmasının Burçlara Etkisi 15 Nisan 2014

Ay Tutulmasının Burçlara Etkisi 15 Nisan 2014

Pegarose
15.04.2014 - 16:55 Son Güncelleme: 15.04.2014 - 17:48

Ay Tutulmasının Burçlara Etkisi 15 Nisan 2014

Ay tutulmasından etkilenen burçlar burç yorumları ay tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek burçlar üzerindeki etkisi en çok etkilenen burç ay tutulması hangi burca zararı yararı olacak nelere dikkat etmeliyiz.

Koç ve Yükselen Koç;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı akrep burcunda gerçekleşecek olan ay tutulmasıdır. Hatta yılın en zorlu tutulmalarından bir tanesidir diyebiliriz buna. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri..vb konular bu tutulmanın ana konusu olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi-iletişim hızı artabilir. Tutulma zamanı özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin özellikle güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. Tutulmanın sahibi MARS boğa burcunda zararlı yerleşimde ve tutulma anında Ay-Satürn-mars etkileşimi özellikle para ile ilgili konularda büyük stresi, para kaybını, yatırım için doğru zaman olmadığını, para ve finans yüzünden olası çıkacak tartışma ve kavgalara işaret etmekte. Belki de finans ile ilgili incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu fırtınalara dönüşebilir. Ortaklaşa işlere girişmek içinde pek uygun değil açıkçası. Para, kazanç, finans yaşamınızın stres odağı haline gelebilir. Maddi kayıplarda söz konusu olabilir. Para konusunda duygusal stres ve baskı altında kalabilirsiniz veya önemli bir eşyanız çalınabilir, birden bir çok eşyanız bozulabilir ve ekstra harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı akrep burcunda gerçekleşecek olan ay tutulmasıdır. Hatta yılın en zorlu tutulmalarından bir tanesidir diyebiliriz . Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu tutulma sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir. Kısacası hem ortaklık hem özel hayatınız, evli olduğunuz partner veya evlenmek üzere olduğunuz kişi ile ilgili önemli bir takım kararlar verilecek zaman. Tutulmanın sahibi mars zararlı yerleşimde boğa burcunda seyahat ediyor olacak, bu da özel hayatınız ve ortaklıklarla ilgili konularda aslında temel sorunun siz olduğuna işaret etmekte, sizin eylemleriniz, sizin davranışlarınız. Bu süreçte çevrenizde ki insanlar bile size batmaya başlayabilir ve sizler patlamaya hazır bomba gibi etrafta gezinebilirsiniz. Yalnız mars zararlı yerleşimde olduğundan dolayı doğru zamanda veya doğru yerde tepkinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza da dikkat etmeli, çarpma, düşme, yaralanma, ateşli hastalıklara yakalanma potansiyeliniz yüksek olabilir. Ay-Mars-Satürn etkileşiminden dolayı, kendinizi baskı altında, koruma odaklı, çevrenizde ki insanları size iyi bir şey bile söyleseler düşmanmış gibi algılayabilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda kendinizi baskı altında, zorlu bir psikoloji içinde hissedebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı akrep burcunda gerçekleşecek olan ay tutulmasıdır. Hatta yılın en zorlu tutulmalarından bir tanesidir diyebiliriz buna. İş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük rutin işler, kişisel gelişim, sağlığınızı ilişkilendiren konular, çok çalışılması gereken durumlar, angarya uğraştırıcı işler bu tutulmanın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu tutulma zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız, fakat bir sağlık sorununun üstesinden gelmenizde gerekebilir. Bu ameliyat gerektiren bir durum olabilir fakat endişe etmeyin, rahatlıkla atlatabileceksiniz. Kötü bir takım alışkanlıkları bu tutulma sayesinde bırakabilirsiniz. Tutulmanın sahibi MARS zararlı yerleşimde olacağı için, özellikle çalışma arkadaşlarınız veya birlikte çalıştığınız kişilerin arkanızdan oyun oynadığına şahit olabilir, size zarar vermek isteyebilirler. Veya siz bir çalışma arkadaşınızın sırrını zorunlu olarak saklamak durumunda kalabilirsiniz. Tutulma zamanı bir müşteri kaybı veya iş ile ilgili ciddi bir krize de işaret etmekte. Ay-Mars-Satürn etkileşiminden dolayı; özellikle sağlıkla ilgili konulara daha ciddi eğilmeniz gerekebilir, üreme organları ile ilgili olabilir veya cildinizle ilgili bir sıkıntı söz konusu olabilir. Veya ve ya kronik bir rahatsızlığınız var ise bu tutulma zamanı nüksedebilir. Psikolojik olarak profesyonel bir destek almanız gerekebilir. Yaşamınızın stres noktası daha çok iş koşulları ile ilgili olabilir. Sevimsiz bir tutulma kabul ediyorum, ama karşınıza yeni bir fırsat çıkarsa da hayır demeyin bence. Keza bu tutulma zamanı mecburi bir diyet veya spor programına katılabilirsiniz.

Kaynak: http://www.pegarose.com/ay-tutulmasin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın