Görüş Bildir
Haberler
Avni Aker'de Fırtına Esti

Avni Aker'de Fırtına Esti

Fatih
15.02.2015 - 20:58
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de, İstanbul Başakşehir'i ağırlayan Trabzonspor, sakatlık ve cezalar nedeniyle as oyunculardan çıktığı maçta 3-2’lik skorla galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Trabzonspor, ligde bu akşam İstanbul Başakşehir'i konuk etti. Bordo-mavililer kazanıp hem kupa şokunu atlatmak hem de UEFA Avrupa Ligi'nde önümüzdeki perşembe günü Napoli ile oynayacağı 2. tur ilk maçı öncesi moral bulmak için çıktığı maçta Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 3-2'lik skorla galip ayrıldı. 2-2 berabere kaldı.

Bordo mavili takımda, Bosingwa, Belkalem, Yusuf Erdoğan, Waris, Onur Recep Kıvrak, grip geçiren İshak Doğan ile cezalı oyuncular Erkan Zengin, Cardozo ve Salih Dursun olmak üzere 9 futbolcu kadroda yer alamadı. Karadeniz temsilcisinde savunmanın solunda İshak Doğan'ın yerine Musa Nizam forma giydi. Sağ bekte Salih Dursun ve Bosingwa'nın yokluğunda orta saha oyuncusu Fatih Atik, görev yaptı. Forvette ise Cardozo'nun yerinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Medicana Sivasspor'a karşı 2 gol atan Yatabare oynadı.

ZEKİ YAVRU YEDEK BAŞLADI

Ligin 7. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 4-4 biten Gaziantepspor maçının ardından kadro dışı bırakılan ancak geçen hafta Fenerbahçe maçı öncesi affedilen Zeki Yavru da yedek kulübesinde yer aldı. 23 yaşındaki futbolcu, 12 hafta sonra maç kadrosuna alındı. İstanbul Başakşehir'de ise kart cezalısı Semih Şentürk, kadroda yer almadı.

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Süper Lig'in en az gol yiyen takımına karşı sahaya çıkan Fırtına, ilk yarıda 14.dakikada Mehmet Ekici ve 24.dakikada Sefa Yılmaz'ın attığı gollere karşı Başakşehir 18.dakikada Mahmut Tekdemir ve 26.dakikada Edin Visca'nın gollerine engel olamadı. Karşılıklı atılan 2 golle takımlar soyunma odalarına 2-2'lik eşitlikle gitti.

ÖZER HURMACI'DAN HARİKA GOL

Karşılaşmanın sonucunu da belirleyen gol Mehmet Ekici'nin mükemmel şutuyla ağlarla buluşturduğu topla geldi. Mücadelenin 53.dakikasında ceza yayı sol çaprazına sokulan Kevin Constant pasını ceza yayı sağ çaprazındaki arkadaşı Özer Hurmacı'ya göndermeyi başardı. Özer bekletmeden vuruşunu yaptı ve savunmaya çarpan top kalenin sol tarafından filelerle buluştu.

Trabzonspor topladığı 33 puan ile 5. sırada bulunurken, İstanbul Başakşehir ise topladığı 32 puan ile 6. sırada yer aldı.

Ayrıca Trabzonsporlu taraftarlar, öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı unutmadı. Bordo mavili taraftarlar maç öncesi 'Özgecan'ın katili idam edilsin' diye tezahürat yaptı.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/trabzonspor...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0