Görüş Bildir
Haberler
Audi'den Sonra Mclaren'de Bisiklet Üretiyor

Audi'den Sonra Mclaren'de Bisiklet Üretiyor

Pchocasi
03.07.2014 - 13:52 Son Güncelleme: 03.07.2014 - 14:42

Audi'den Sonra Mclaren'de Bisiklet Üretiyor

Geçtiğimiz hafta Facebook sayfamızdan yayınlamış olduğumuz Audi’nin bisikletinden sonra şimdi de McLaren ekibi sınırlı sayıda üretilecek bisikletlere girişti. Detaylar haberimizde.

ABD’li bisiklet üreticisi olan Specialized, İngiliz şirket McLaren ile birlikte bir anlaşma sağlayarak sadece 250 adet üretilecek olan müthiş tasarıma sahip bisikletleri tasarladı.

ARABA FİYATINA BİSİKLET

Bisiklet McLaren kalitesi ile birlikte üretileceği için öyle ucuz olmasını beklemeyin. Bisikletin adet fiyatı 20 bin dolar etiket fiyatı ile satışa çıkartılacak. Bisikletin ismine S-Works McLaren adı verilirken, karbon kaplama tekniği ile birlikte tasarımı konuşturmuşlar.

TEKNOLOJİ İLE TASARLANDI

Bisiklete şöyle bir alıcı gözü ile baktığımızda araba gibi yok artık dedirten bir tasarıma sahip. FACT karbon yapı ile birlikte adeta uçar gibi bisiklet sürmenize imkan verirken, hızlandıkça ağırlığın düşmesini sağlayan teknoloji ile donatılmış.

McLaren tarafından yapılan yazılı bir açıklamaya göre “bisiklet zaten güçlü bir donanıma sahip, daha da iyi hale gelmesi için çok çalıştık” şeklinde açıklamaları mevcut.

Bisikletin toplam ağırlıkları henüz açıklanmadı. Fakat orjinal modelde CLX 40 tekerlekler yerine CLX40R tekerlekler tercih edilmiş durumda.

Bisikletin jant tellerinde azalmalar görülürken, karbon fiber sele sütun ile bisiklet epey hafiflemiş durumda.

Pchocasi - Faruk YILMAZ

VİDEO

Kaynak: http://www.pchocasi.com/audiden-sonra...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Superbike: S-Works + McLaren Venge

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın