Görüş Bildir
Haberler
Atınç ve Ahmet'in Hedefi Şampiyonaya Gitmek

Atınç ve Ahmet'in Hedefi Şampiyonaya Gitmek

Fatih
10.11.2015 - 20:48

A Milli Futbol Takımı'nın Katar ve Yunanistan ile yapacağı özel maçların aday kadrosuna çağrılan genç oyuncular Atınç Nukan ve Ahmet Yılmaz Çalık, hedeflerinin 2016 Avrupa Şampiyonası finallerinde yer alabilmek olduğunu söyledi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi, Almanya'da Red Bull Leipzig takımında oynayan Atınç Nukan ve Gençlerbirliği forması giyen Ahmet Yılmaz Çalık, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

A Milli Takım'a ilk kez çağrılan Atınç Nukan, çok mutlu ve gururlu olduğunu aktararak, 'Şu an hedeflerim arasında en büyüğüne ulaştım. Şimdi daha büyük hedefler koymak zorundayım. Avrupa Şampiyonası finallerine katılacak olan bir ülkenin, milli takımında bulunmak çok güzel. Benim hedefim de şampiyonaya gidecek kadro içerisinde yer alabilmek' diye konuştu.

Kendisini milli takıma davet ettiği için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e teşekkür eden Atınç, 'Şimdi önümüzde iki önemli maç var ve bu karşılamaları bir fırsat olarak görüyorum. Bu şansı en iyi şekilde değerlendirip, bana güvenen hocamızı mahcup etmek istemiyorum' değerlendirmesinde bulundu.

Futbol altyapısını Türkiye'de alıp Almanya'da oynadığının hatırlatılması üzerine Atınç, şunları söyledi:

'Sezon başında bildiğiniz gibi Almanya'nın Red Bull Leipzig takımına transfer oldum. Buradaki en büyük etken, hocam Ralf Rangnick'dir. Bir proje kapsamında aldı ve benimle ilgili büyük hedefleri olduğuna ikna etti. Çok önemli bir kulübün, geleceği inşa eden bir kulübün içerisindeyim. Buraya gelerek tekrar arkadaşlarımla buluşmak güzel oldu. Bu ayrıca, sadece Türkiye'de değil, yurt dışında oynayan futbolcuların da takip edildiğini gösteriyor.'

ÇALIK: 'FİNALLERE GİDECEK KADRODA DA OLMAK İSTİYORUM'

A Milli Takım kadrosunda ilk kez yer alan bir diğer oyuncu Ahmet Yılmaz Çalık, 2016 Avrupa Şampiyonası finalleri kadrosunda yer alabilme hedefini dile getirdi.

Milli takıma çağrıldığını maç sırasında ısınırken öğrendiğini aktaran Gençlerbirliği oyuncusu Ahmet Yılmaz, şunları kaydetti:

'Gerçekten çok heyecanlanmıştım. Elim ayağım boşalmıştı. İlk A Milli Takım kampım. Desteği olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de hocamız Fatih Terim'e etmek istiyorum. 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine direkt katılacak bir ülkeyiz. Fatih Terim'in de genç oyuncuları sevdiğin ve oynattığını biliyoruz. İnşallah ben de o finallerde olmak istiyorum. Burada kalıcı ve devamlı olmayı hedefliyorum.'

Avrupa Şampiyonası finallerine daha uzun süre olduğunu vurgulayan Ahmet Yımaz, 'Var gücümle çalışmak zorundayım. Son kararı da hocamız verecektir. Ben en büyük hedefime ulaştım ama hedef burada bitmemeli. Önümüze daha büyük hedefler koymalıyız. Gelecek turnuvalarda ben de yer almak istiyorum. Genç oyuncuyuz. Çok çalışmak ve üzerine koymak zorundayız ki o turnuvalarda yer alabilelim' şeklinde görüş belirtti.

HaberTürk

Kaynak: http://www.haberturk.com/spor/futbol/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın