Görüş Bildir
Haberler
Assassin’s Creed IV Black Flag

Assassin’s Creed IV Black Flag

24.03.2014 - 17:20 Son Güncelleme: 24.03.2014 - 20:37

Assassin’s Creed IV Black Flag

Assassin’s Creed IV Black Flag, Ubisoft tarafından geliştirilen geçmişe dayalı aksiyon ve macera oyunudur. 2013 yılının Ocak ayında, PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii U platformlarında kullanıcıya sunulup; 2014 Ekim ayında da PlayStation 4, Windows ve Xbox One platformlarında kullanıcıya sunulmuştur.

Assassin’s Creed Black Flag oyunu genel olarak 3 ana şehirde geçiyor. Bu şehirler; Havana, Kingston, Nassau-Bahamas. Sırasıyla Britanya, İspanya ve korsanların hakimiyetinde bulunuyorlar. Oyunda keşfedilmeyi bekleyen 50 tane eşsiz mekan ve bunlarla birlikte ortalama 40-60 arası ada/adacık bulunuyor. Assassin’s Creed Black Flag oynayan bir oyuncu, oyun içerisinde bol miktarda orman, kale ve küçük köylerle karşılaşacak. Assassin’s Creed 3′te bulunan avcılık sisteminin bu oyunda da muhafaza edildiğini görüyoruz.

Oyuna yeni bir bakış açısı getiren olay kullandığımız karakterimizin gemisi olması, The Jackdaw. The Jackdaw, oyun içerisinde kolaylıkla geliştirilebiliyor. Gemideyken dürbününüzü kullanarak uzaktaki düşman gemilerinin kargo ve savaş güçlerini tespit edebiliyorsunuz. Bu özellik aynı zamanda avcılıkta ve ada ele geçirmekte de kullanılabiliyor.

Sadece karada oynanış gibi kısıtlaması olsa da, oyunu multiplayer ve çeşitli modlarda oynayabiliyorsunuz.

Kaynak: http://www.oyunhafizasi.com/assassins...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın