Görüş Bildir
Haberler
Aslında Kalbin Ne Kadar Kırık?

etiket Aslında Kalbin Ne Kadar Kırık?

Hepimizin kalbinde geçmişe ait kalp kırıkları vardır. Kimi daha hafif yaralamışken kimi ise daha derinden vurmuştur. Ama önemli olan, aslında şu an ne düşündüğümüz ve hissettiğimizdir. Eğer geçmişe döndüğümüzde kalbimiz hala derinden sızlıyorsa, işimiz oldukça zordur. Çünkü kapandı sandığımız yaralar aslında sadece kabuk bağlamıştır ve artık canımızı daha çok yakıyordur. Şimdiyi yaşayamaz ve andan tat alamayız artık. Saplanıp kalmışızdır. İşin kötüsü de biz orada takılıp kalırken, kalp kıranlar güle oynaya yaşıyorlardır hayatını. Eğer söylediklerim hislerinize tercüman oluyorsa, aynı geminin yolcusuyuz demektir. 

Ama artık güçlü olma zamanı! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşk uğruna gerçekten kendini feda edenlerden misin?

2. Peki, şu hayatta gerçekten güvenebileceğin kaç kişi var?

3. Zaman zaman seni kimsenin anlamadığını, aslında bunca kalabalığın içinde kendini yalnız hissettiğin oluyor mu?

4. Peki hangi tarz müzik dinliyorsun?

5. Sana bu şarkıyı armağan etsek eskilere gider, iç geçirir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Odanın duvarlarının rengi bunlardan hangisi olsun isterdin?

7. Peki sigara içiyor musun?

8. Ve son olarak, bu sözlerden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kalbini paramparça edene kadar, herkes aldı götürdü biraz senden!!

Kalbini paramparça edene kadar, herkes aldı götürdü biraz senden!!

En sevdiklerin canını acıtır değil mi? Hem de seni sarıp sarmalayan, senin iyiliğini isteyenler ilk önce kırdı gitti. Etrafındaki herkes biraz biraz aldı senden. Her seferinde güvendin, değer verdin ve sonu hep aynı! Ama hiçbir zaman yılmadın. Tekrar tekrar denedin. Hem de en kötülerinden çok güzel dersler çıkararak. Korkmadan, hep bir sevgiyle, samimiyetle yaklaştığın herkes birer birer acıttı canını. Her seferinde daha iyisine rastlayacağına inanarak ilerleyip devam ettin yoluna. Kimsenin yanlışını kimseye yüklemeden. Hep bir umutla hep. Ama o kadar çok yoruldun ki artık. Çünkü artık kalbin her bir yerden hasar gördü. Kalbinin kırıkları canını acıtıyor. Ve her gelen senden biraz daha alıp götürüyor. Bundan sonra senden küçücük bir parça kaldı. Onu taşıyacak bir gücün kalmamışken, birinin daha parçalamasına dayanamayacak durumdasın. Kime güvendiysen hepsi arkasını döndü. Hem de ardına bile bakmadan. Ama sen o kadar güçlüsün ki hepsini atlatacak ve kendini iyileştireceksin. Hatta bunu yapmaya çoktan başladın bile. Kimsenin kendin gibi olmadığını düşündüğün o gün işte! Ne olduysa o günden sonra oldu. Artık yeter bu kadar kalp kırığı. Şimdi onları toparlayıp iyileştirme zamanı. Hiçbir şey için geç kalmadın. Hayatta ne olursa olsun bir umutla bak! Dünyada hala iyi birileri var. Ve sen onlardan birine rastlayabilirsin.

Kalbin o kadar kırık ki, ne desek nafile ne desek boş!

Kalbin o kadar kırık ki, ne desek nafile ne desek boş!

Hani o çok değer verdiğin, gözlerini gözlerinden alamadığın, her daim mutlu olmasını istediği insan var ya en çok o kırmış kalbini! Yüzünün gülmesi ile dünyaların senin olduğu o insan şimdi acıdan başka bir şey vermiyor. Sen onun için elinden geleni yapmışsın. Aşkın için çabalamış, gururunu ayaklar altına almış her şeyinle gittin. Aşkı iliklerine kadar hissederken, hissederken o seni hiç beklemediğin yerden kırmış. Sende ki onu alıp gitmiş. Sen de ona dair varsa yok etmiş. Önceden tek bedende bir ruha sahipken şimdi yapayalnız kaldın. Yaptığı her şey artık bir cam kırığının verdiği acıyı vermekten başka bir şey yapmıyor. İçinde ona karşı söylemek istediğin o kadar çok şey var ki ama nafile. Ne seni anlayacak ne de kırılan kalbini onaracak. Ona dair aşka dair olan bütün inancını alıp gitti. Geriye sen ve kırılan kalbin kaldı. Şimdi ne yöne gideceğini bilemeden öylece bekliyorsun. Ne başkasına gitmek istiyorsun ne de bir başkası gelsin. O kadar yorulmuş ve bitmiş bir haldesin ki. Parmağını kıpırdatacak halin yok. Ne desek nafile ne desek anlamsız. Ama şunu sakın unutma! Sen her şeyden ve herkesten önemlisin. Her şeyin ilacı zamandır. Zamanla kalp iyileşir ve yolunu bulursun. Yeter ki içindeki umudu asla ama asla kaybetme!

En çok can dostun kırmış o narin kalbini!

En çok can dostun kırmış o narin kalbini!

Bunca zamandır içini döktüğün, kendini emanet ettiğin, canından kıymetli can dostun! Yıllardır her şeyini paylaştığın dostun kırdı en çok kalbini! Güvendin, o bana yanlış yapmaz dedin. O beni herkesten korur, haddini bildirir dedin. En çok o sever, kardeşi gibi görür beni dedin. Her anında yanında oldun, derdine dert, mutluluğuna mutluluk kattın. Beklentisiz, tıpkı kardeş sever gibi sevdin onu. Ama bilemedin ki arkandan bıçaklayacak kişinin aslında en yakının olacağını. Kalbini paramparça edecek kişinin can dostun olacağını bilemezdin çünkü. Evet şu zamana kadar kalbin çok kırıldı. Hem de birçok kişi tarafından. Ama kimsenin ki bu kadar acıtmamıştı. Kimsenin ki kalbini bu kadar parçalamamıştı. Çünkü içinde büyüttüğün o sevgi kalbine bir bıçak gibi saplandı. Hem de hiç beklenmeyecek bir şekilde. Şimdi kime güveneceğini bilmez bir haldesin. Hatta bundan sonra şu hayatta kimseye güvenmeyeceğini anladın. İçindeki o iyi ve masum duyguyu öyle bir yok ettiler ki, sen bile şaşıp kaldın. Ama hayatın acı gerçekleri işte. Dost dediğin gün geliyor düşmana dönüşebiliyor. Ama sen o kadar güçlü ve dayanıklısın ki, bunun da üstesinden gelirsin. Kalbinin kırıklarını tek başına da onarabilirsin. Hayat sürprizlerle dolu. Bir gün en güzel hediyeye belki de sana verecek. O yüzden her ne olursa olsun umut dolu olman dileğiyle!

Bilemezdin kalbini parçalayan kişinin, aslında en yakının olabileceğini!

Bilemezdin kalbini parçalayan kişinin, aslında en yakının olabileceğini!

Aslında hayatına giren herkes kalbini biraz biraz kırmıştı. Ama bilemezdin kalbini kıran kişinin aslında ailenden birinin olabileceğini. Evet herkes bir şeyler söylerdi, kızardı, ağır laflar ederdi. Ama bir gün oldu ki ailen kalbini paramparça etti. Geri alınamaz sözler edildi. Canının daha önce hiç bu kadar acıdığını hissetmemiştin. Kalbinin içten içe çığlık attığını duymamıştın. Bu o kadar zordu ki ne yapacağını bilemedin. İçin içine sığamadı, evden çıkıp haykırmak istedin. Herkes sesini duysun, herkes o an acı çeksin, acını paylaşsın istedin. Zaman geçti ve kırılan kalp bir şekilde alınmaya çalışıldı. Gün geçtikçe biraz daha unuttun işittiğin o sözleri. Ama parçalanan o kalbin izlerini hala taşıyorsun. Ne zaman aklına gelse ne zaman o anı düşünsen kalbin incindiği yerden tekrar sızlıyor. Ama bunların hepsi geçecek. Herkes biraz biraz kalbini kırdıysa artık daha güçlü olma zamanı! Eğer kendine inanırsan ve hayallerin varsa aslında hiçbir şey önemli değildir. Hayallerinin peşinden git. Durma! Kalbin elbet kırılacaktır ama bu seni olgunlaştıracaktır. Yapman gereken hepsinden birer ders çıkarıp, bir sonraki adımı tedbirli atmak..

Senin hiç bir kalp kırıklığın yok sapasağlamsın...

Kimsenin seni kırmasına izin vermeyecek kadar güçlü bir insansın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1267
582
229
179
72
67
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selma Topacık

Kalbini paramparça edene kadar, herkes aldı götürdü biraz senden!!

Pasif Kullanıcı

açıklamadaki abartılı dikkat çekici imla hataları konunun tüm duygusal yoğunluğunu dağıttığı için sonuna kadar okumadım, gidiyorum.

Selma Topacık

Bilemezdin kalbini parçalayan kişinin, aslında en yakının olabileceğini!