Görüş Bildir
Haberler
Aslında Hangi Ülkede Hangi İşi Yapmalısın?

Aslında Hangi Ülkede Hangi İşi Yapmalısın?

Hepimiz hayatın koşuşturmacası, ülkenin kaynar kazan misali gündemi, bir yandan iş güç ya da okul arasında bir şekilde yaşayıp gidiyoruz ama; düşününce bambaşka topraklarda yaşıyor, şu an hiç alakamızın olmadığı işler yapıyor da olabilirdik. Acaba sen, kişiliğin ve yeteneklerinle, hangi ülkede nasıl bir iş yapsan mutlu olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoş geldin. En sevdiğin mevsimi öğrenerek başlayalım.

2. Boş zamanlarında bunlardan hangisini yapmaktan daha çok zevk alırsın?

3. Şıklarda ilk ilgini çeken kelimeyi bize seçer misin?

3. Şıklarda ilk ilgini çeken kelimeyi bize seçer misin?

4. Hangisi açık havada yapılacak en keyifli sportif aktivite sence?

5. İyi bir işi sana göre bunlardan hangisi daha iyi tanımlar peki?

5. İyi bir işi sana göre bunlardan hangisi daha iyi tanımlar peki?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Günümüz dünyasında seni neyin daha çok heyecanlandırdığını öğrenelim.

7. Tarihten geri getirmek üzere bu isimlerden hangisini seçmek istersin?

8. Sana en uygun sıfat bunlardan hangisi olabilir?

9. Son olarak kendine bir gün sonu içeceği al ve bitirelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

ABD’de bilim insanı olmalısın!

ABD’de bilim insanı olmalısın!

Zehir gibi, tıkır tıkır işleyen bir zihin. Son derece planlı programlı çalışan bir beyne sahipsin. Karşımızda potansiyel bir bilim insanı duruyor! Sen araştırmak, merak etmek ve keşfetmek için  yaratılmışsın! İmkanın olsa tüm hayatını da buna adamaktan çok mutlu olursun. ABD’de aradığın tüm olanak ve desteği bulacağın kesin.

Kanada’da mühendis olmalısın!

Kanada’da mühendis olmalısın!

Sende doğuştan gelen zarafet ve kibarlığa keskin bir zihinsel beceriklilik eşlik ediyor. Sıcak, yapış yapış havaları sevmiyorsun; tıpkı yapış yapış insanları sevmediğin gibi. Senin için mantık hep ön plandadır ve gerektiğinde gayet stratejik olabilirsin. Üretmek senin işin. Medeniyet ve imkanlar diyarı Kanada tam senlik.

Finlandiya’da akademisyen olmalısın!

Finlandiya’da akademisyen olmalısın!

Elf geni gibi genlerin ve bunca asaletle elbette sana Finlandiya çıkacaktı! Senin her hareketinde ve insanlara tüm ilişkilerinde asil ve uygar duruşu görmek mümkün. Kendini geliştirebilmek senin için ne kadar önemliyse, çevrendeki insanlara bir şeyler katabilmeyi de o ölçüde seviyorsun. Tam senlik bir ülke ve meslek buldun deriz.

Avustralya’da doğa fotoğrafçısı olmalısın!

Avustralya’da doğa fotoğrafçısı olmalısın!

Seni tanıyan herkesin senin için en az bir kez 'Senin gibi bir insan görmedim' dediğine eminiz. Çok farklısın ve aslında buralarda da biraz bunalıyorsun. Ama bu asla canayakın değilsin demek değil. İnanılmaz da bir doğa aşığısın aynı zamanda; kesinlikle doğanın uzağında olmaya tahammülün yok. Tam senlik coğrafya ve işi bulduk bizce.

Küba’da müzisyen olmalısın!

Küba’da müzisyen olmalısın!

Kafa tutmak, oyun bozmak, neşe ve cesaret senin işin. Doğru bildiğini okur, üç kuruş için kimseye avuç açmazsın. Ayrıca şairane bir sanatçı ruhu da taşıyorsun sen; rengarenk, güneşli bir ruh bu ama, asla kasvetli ve karamsar değil. Devrimin diyarı Küba içindeki pırıl pırıl ve ışık saçan ruhla çok güzel uyuşurdu.

İtalya’da sanatçı olmalısın!

İtalya’da sanatçı olmalısın!

Böylesi ince bir zevk ve estetik algı az bulunur. İlginç bir şekilde, bunu hayata karşı duruşunla da iç içe geçirmeyi başarabilmişsin. Rahat ve eğlenceli kişiliğine müthiş bir sanatçı perspektif eşlik ediyor. İçinde yaratıcılık bulundurmayan, monoton olan hiçbir iş seni mutlu etmez zaten. Rönesansın beşiğinde sanat, senin yapman gereken şey!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1296
606
402
255
130
101
82
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Choco Hira

ABD de bilim insanı

Taetae

Kore'de K-pop sanatçısı olmalısın! Şaka be akademisyen çıktım.

melss

Finlandiya’da akademisyen olmalısın! Finlandiya’da akademisyen olmalısın! Elf geni gibi genlerin ve bunca asaletle elbette sana Finlandiya çıkacaktı! Sen... Devamını Gör