Görüş Bildir
Haberler
Aşkları ile İçimizi Isıtan Hazal Kaya- Ali Atay Evliliğinin Hikayesi! İlişkinin Mimarı İsmail Abi'ymiş!

Aşkları ile İçimizi Isıtan Hazal Kaya- Ali Atay Evliliğinin Hikayesi! İlişkinin Mimarı İsmail Abi'ymiş!

R.G.
11.11.2020 - 12:44

Çokça ilişki geldi geçti Türk magazin dünyasından... Ama onların aşkı içimizi en çok ısıtan ilişkilerden oldu. Ali Atay ve Hazal Kaya'dan bahsediyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkisi de çok başarılı!

İkisi de çok başarılı!

Ali Atay, Leyla ile Mecnun'un ardından Leyla The Band grubundaki solistliğiyle ve yönetmenliğini yaptığı Ölümlü Dünya, Cinayet Süsü gibi işlerle gönlümüze taht kurdu. Hem cool hem samimi bir adam.

Hazal Kaya ise Türk dizi sektörünün kimi zaman tatlı, kimi zaman samimi ama her daim çalışkan kızı. Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, Bizim Hikaye gibi diziler, çok sayıda reklam ve filmle ekranın sevilen ve unutulmayan yüzlerinden biri oldu.

Çiftimiz bir araya gelmeden önce kimlerle ilişki yaşamış, kimlerle anılmış acaba? 

Ali Atay, Hazal Kaya ile evlenmeden önce balerin Ebru Cansız ile 2008'den 2013'e kadar evli kalmış, çift 2013 yılında gizli bir duruşma ile anlaşmalı olarak boşanmıştı. Aynı yıl Ali Atay Sen Aydınlatırsın Geceyi filminden partneri Demet Evgar ile anılmış, Evgar'ın uzun soluklu ilişkisi bu iddiaları boşa çıkarmıştı.

Atay'ın adı, yine aynı yıl Melis Birkan ile anılsa da bu iddia da asılsız çıkmıştı. Ünlü oyuncunun boşanma neticesinde eşine 300.000 TL gibi bir tazminat vermesi başka bir kadın mı var düşüncesini körüklese de bu düşünce de diğer asılsız iddiaların arasına karıştı.

Hazal Kaya ise önce Cahit Baha Bars ve Tolga Çevik'le akraba olan Sarp Bozkurt ile kısa süreli ilişkiler yaşamıştı. Adı Umut Kurt, Rıza Kocaoğlu ve Can Bonomo ile gündeme gelse de bu isimlerle ilişkileri kanıtlanamamış...

Pekiiii bu ikili nasıl bir araya geldi?

Pekiiii bu ikili nasıl bir araya geldi?

Cevap veriyoruz: Serkan Keskin, yani namıdiğer İsmail Abi... Serkan Keskin, Hazal ile 2013 yılının sonlarına doğru İtirazım Var filminde önce rol arkadaşı, sonra kanka oldu. Ardından Hazal'ı arkadaş ortamına müdahil etti. Ali Atay ile bu ortamda tanıştılar. Bu günlerde Hazal Kaya'nın annesi kanserle mücadele ediyordu. Ali Atay ona ve annesine hep destek oldu. Geçen bu zorlu süreçten sonra ikili birbirine yoldaş olmaya başladı. Huzurlu ve sessiz ilerleyen ilişkilerini 2016 yılında arkadaşlarının düğününde çekip paylaştıkları fotoğrafla ilan ettiler.

"Nişan, düğün ne zaman?" derken bebek geldi bile

"Nişan, düğün ne zaman?" derken bebek geldi bile

Beş yıldır sağlam adımlarla ilerleyen ilişkileri 2018'in son aylarında nişan ile taçlandı. İkili 6 Şubat 2019'da bir ömür boyu beraberliğe 'evet' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çiftin 18 Kasım 2019'da Fikret Ali adında bir oğlu oldu

Çiftin 18 Kasım 2019'da Fikret Ali adında bir oğlu oldu

Sağlıkla büyüsün inşallah! Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
29
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın