Görüş Bildir
Haberler
Aşk Yaşayacağın Oje Rengini Söylüyoruz!

Aşk Yaşayacağın Oje Rengini Söylüyoruz!

miray soysal
01.12.2022 - 12:05

Oje sürmeyi çoğumuz severiz çünkü tırnağımıza yaptığı küçük bir dokunuşla bize kendimizi daha bir bakımlı hissettirir. Rengarenk tonları da aşk yaşamamıza sebep olur. Peki, senin aşk yaşayacağın oje rengi ne? 

Testin sonunda söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuzla başlayalım. Senin mevsimin hangisi?

2. Arkadaşlarla hafta sonu buluşması... 🤩 Bir kombin seçmeni istiyoruz!

3. Şimdi de kombinine bir saç modeli seç!

4. Peki hangi nail art tam senlik?

5. Bu makyajlardan hangisi sana daha çok hitap ediyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak, bir kahve çeşidi seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lacivert tonları!

Lacivert tonları!

'Şişede durduğu gibi durmuyor, o rengi vermek için en az üç kat sürmek gerekiyor' derdine son çünkü bu oje ile tek katta muhteşem sonuç oluyor! Üşengeçsen ya da çok zaman harcamadan güzelleşmek istiyorsan bu kurtarıcı tonu mutlaka denemelisin. Günlük hayatta çoğu zaman kombinlerimizde jean kullandığımızı da düşünürsek hepsiyle uyum sağlayabilecek yapıda bir renk olması harika. Ayrıca iddialı ve canlı, yani tam da senin enerjik ruhuna layık.

Turuncu tonları!

Turuncu tonları!

Hep aynı tonlardan sıkılmadık mı? Klasik oje renklerinin biraz dışında çıkalım artık. Bu ojenin rengiyle senden önce biz aşk yaşamaya başladık bile. 😍Turuncu tonlu tatlı mı tatlı bu renk; içine bir enerji, tırnaklarına ise canlı bir görüntü verecek. Ayrıca renk olarak hala bu senenin modası olduğu için trendlere de ayak uydurmuş olacaksın!

Yeşil tonları!

Yeşil tonları!

Ojeli tırnaklarını görenlerin 'nereden aldın' sorularına maruz kalacağın o ton! Peki rengin güzelliği şaka mı? Nasıl bir tondur bu!!! Kelimenin tam anlamıyla bayıldık. 🥰 Senin aşk yaşayacağın oje de ancak böyle farklı bir şey olurdu zaten!  Ayrıca kolay sürülebilen fırçasıyla, hızlı kuruyan yapısıyla da tam bir efsane!

Mor ve elli tonu!

Mor ve elli tonu!

Şeker gibi tatlı insanlara böyle minnoş renkler yakışır. Kış ya da yaz fark etmeksizin içinin cıvıl cıvıllığını tırnaklarında bu tonları kullanarak her daim dışına yansıtabilirsin. Bir de biliyorsundur her oje her boyda güzel durmuyor ama bu ton uzun ya da kısa tırnak hiç fark etmez hepsinde efsane duruyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
8
7
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Mor ve elli tonu!

Necla Kaplan

Yeşil tonları!