Görüş Bildir
Haberler
Aşk Kanser Dinlemez: Lise Aşkına Son Kemoterapisinden Sonra Evlenme Teklif Eden Adam

Aşk Kanser Dinlemez: Lise Aşkına Son Kemoterapisinden Sonra Evlenme Teklif Eden Adam

Magarica
10.06.2015 - 15:11 Son Güncelleme: 10.06.2015 - 17:42

Lucas D’Onofrio ve Tamara Bruzzo'nun aşkı, göz pınarlarınızı kurutan, her yönüyle duygu yüklü ve kocaman bir aşk...

Kaynak: http://www.buzzfeed.com/candacelowry/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

24 yaşındaki Lucas D’Onofrio, hastanede kemoterapi alan lise aşkına evlenme teklif etti. 21 yaşındaki Tamara Bruzzo, kanser tedavisi için son kemoterapi seansından çıktığında büyük bir sürprizle karşılaştı.

Sevgililer gününden 1 gün önce acil olarak hastaneye yatırılan Tamara'ya Lucas'ın doğum gününde olan 24 Şubat 2015'te Lenfoma Kanseri teşhisi konulmuş. Ardından 96 saat süren uzun seanslarla tedavi başlamış.

Tüm bu süreçte onun yanında olan Lucas, seanslar biter bitmez sevgilisine evlenme teklif etmesi gerektiğine karar vermiş. Lucas bu teklifi, Tamara'nın hayatındaki kanser sürecinin bitmesi ve birlikte yeni bir başlangıç yapmaları için bir sembol olarak görmüş.

Bu büyük ana hazırlanırken, eline 100 tane gülün olduğu kocaman bir buket almış ve hastane odasını Tamara'nın 60 fotoğrafı, 60 tane balon ve 100 küçük mumla süslemiş.

Lucas odayı hazırlarken sonra hemşireleri çağırmış ve onlardan yardım isteyerek bu küçük sırrı gizlemelerini rica etmiş. Tamara'yı çok seven hemşireler de büyük bir mutlulukla kendisine yardım etmiş.

Tamara, son kemoterapi seansının ardından küçük bir kutlama yapmak için odayı dekore etmiş. Ancak dışarıda biri Tamara'nın dikkatini dağıtırken, Lucas ve ailesi odanın dekorunu yeni bir boyuta taşımış.

Odada bulunan 30 kişi 20 dakika içinde, tüm Hollywood dekorasyonunu inanılmaz hızlı bir şekilde değiştirmiş ve etrafa balonlar asmışlar. Yola dizilen mumların ardından kapıdan Lucas'ın olduğu yere kadar kırmızı yapraklar dökülmüş.

Ve o an gelmiş! Tamara infüzyon seti ile Lucas'ın bulunduğu yere kadar yürüdü ve Lucas romantik, tatlı cümlelerle yere çökerek onun gözyaşlarına hakim olmasını sağladı.

Tam da Lucas'ın planladığı gibi, Tamara 'EVET!' dediği anda, dışarıda havai fişekler patlamaya başlamış. 💞

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lucas ve Tamara, bunun son kemoterapi seansı olduğundan eminler, çünkü 2. seansın ardından kütle %70 küçülmüş.

Lucas ve Tamara, bunun son kemoterapi seansı olduğundan eminler, çünkü 2. seansın ardından kütle %70 küçülmüş.

Tamara ve Lucas'a sağlıklı bir ömür boyu mutluluklar dileriz! 😍😍😍

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
20
2
0
0
0
0