Görüş Bildir
Haberler
Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'in Son Hali Herkesi Şaşkına Çevirdi! Pelin Ermiş Kimdir?

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'in Son Hali Herkesi Şaşkına Çevirdi! Pelin Ermiş Kimdir?

GNS
09.12.2021 - 19:44

Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yer aldığı Halit Ziya Uşaklıgil'in kitabından uyarlanmış Aşk-ı Memnu dizisinin hizmetlisi Cemile karakterine can veren Pelin Ermiş'in son halini görenler şaşkına döndü. Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si sonrasında ise Adına Feriha Koydum'un Gülsüm'ü olarak herkesin dikkatini çeken Pelin Ermiş'in geçirdiği estetik operasyonlar sonrası oyuncuyu görenler tanıyamadı. Peki Pelin Ermiş kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si olarak akıllara kazınmış güzel oyuncu Pelin Ermiş geçirdiği estetik operasyonlar sonrası bambaşka birine dönüştü. Değişimiyle herkesi şaşkına çeviren Pelin Ermiş'in sosyal medya paylaşımları ise olay yarattı. Peki Pelin Ermiş kimdir? Pelin Ermiş kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Herkesi Büyüledi

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Herkesi Büyüledi

Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Beren Saat'in başrollerini paylaştığı Aşk-ı Memnu oyuncuları sosyal medyada oldukça merak ediliyor. Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan Pelin Ermiş de bu isimlerden sadece biri. Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si yani Pelin Ermiş inanılmaz değişimi ile dudak uçuklattı.

Pelin Ermiş'in Estetikli Hali

Pelin Ermiş'in Estetikli Hali

Fazla kilolarından kurtulduktan sonra yüzüne estetik yaptırdığı iddia edilen 39 yaşındaki Pelin Ermiş'in son hali dikkat çekti.  Pelin Ermiş, estetik yaptırdığı iddialarını yalanlasa da sosyal medya kullanıcıları neredeyse tanınmayacak halde olan oyuncunun estetik yaptırdığı yönünde hemfikir.

Pelin Ermiş Kimdir?

Pelin Ermiş Kimdir?

Pelin Ermiş, 20 Ağustos 1982 yılında doğmuştur. İzmir'de doğan Pelin Ermiş'in ilk rolü 2007 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan Vazgeç Gönlüm dizisinde ki Zeliha olmuştur. 

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk üzerine eğitim alan Ermiş, yine  2007 senesinde Kırmızı adlı yapımda yer alan oyuncunun yıldızı Beren Saat’in başrolünde yer aldığı Aşkı Memnu ile parladı.

2011 senesinde Mazi Kalbimde Yaradır dizisinde Züleyha ile karşımıza çıkan oyuncu Fasulye, Hayat adlı yapımlarda yer almıştır.  Cehennem adlı sinema filminde Esra karakteri ile beğeni almayı başaran oyuncu yine meşhur dizilerden Adını Feriha Koydum adlı dizide Gülsüm karakteri ile seyirci ile buluşmuştur. 2013 yılına geldiğimizde ise Emir’in Yolu adlı dizide yine Gülsüm adından başka bir karaktere hayat vermiştir. Hangimiz Sevmedik dizisinde Emel karakteri ile kamera karşısına çıkan oyuncu son olarak 2017 yılında Kiraz Mevsimi adlı dizide rol almıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk-ı Memnu dizisindeki Beşir'e olan aşkı, Nihal'e olan kıskançlığı etkin rolü olan Cemile karakteriyle herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu, geçen sezon ekranların sevilen dizisi Avlu'da Sezen karakterini canlandırmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın