Görüş Bildir
Haberler
Aşk-ı Memnu Dizisinin Adnan Ziyagil'i Selçuk Yöntem'den Şaşırtıcı Açıklama!

Aşk-ı Memnu Dizisinin Adnan Ziyagil'i Selçuk Yöntem'den Şaşırtıcı Açıklama!

Dün akşam katıldığı programın konuklarından biri de usta oyuncu Selçuk Yöntem oldu. Yöntem, bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu dizisiyle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Kanal D ekranlarında 12 yıl önce final yapan dizinin eski bölümleri hala ara ara yayınlanmaya devam ediyor. Selçuk Yöntem yaptığı açıklamalardan sonra yeniden gündeme geldi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çarşamba akşamları ekrana gelen bir programa konuk olan Selçuk Yöntem, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Beren Saat ve Hazal Kaya gibi isimlerle paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisi hakkında açıklamalarda bulundu. Usta oyuncu Yöntem; ''Yurt dışında 'Aşk-ı Memnu'nun kaymağını yiyorum.'' açıklamasında bulundu.

''Yurt Dışında 'Aşk-ı Memnu'nun Kaymağını Yiyorum.''

''Yurt Dışında 'Aşk-ı Memnu'nun Kaymağını Yiyorum.''

Bir dönemin fenomen yapımı 'Aşk-ı Memnu' dizisi hakkında konuşan Yöntem, 'Aşk-ı Memnu'yu başka bir yere koyuyorum. 12 yıl oldu hala aynı diriliğini ve etkisini gösteriyor seyircide. 100 ülkede gösterildi ve yurt dışına gidince bunun kaymağını yiyorum. Kostüm eskimemiş, diyalog eskimemiş, çekim, yönetim eskimemiş. Eskiyen bir işi 12 yıl gösteremezsiniz.' açıklamasını yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
simurg

doğru diyor hiç 2008 yapımı gibi durmuyor. izlerken, bazen 2008 yapımlı olduğunu hatırlayınca nasıl olur diye şaşırıyorum. konuyu geçtim, görüntü kalitesinde... Devamını Gör