Görüş Bildir
Haberler
Artık Yeter! Kafasında Parke Taşı Kırılan Doktor Yaşam Mücadelesi Veriyor

etiket Artık Yeter! Kafasında Parke Taşı Kırılan Doktor Yaşam Mücadelesi Veriyor

Batuhan
18.07.2018 - 15:08 Son Güncelleme: 19.07.2018 - 08:29

Şanlıurfa'da çocuk acil servisinde bir hasta yakını tarafından başına taşla vurularak yaralanan doktor yoğun bakımda tedavi altına alındı. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi; 'Olay sonrası acilen ameliyata alınan doktor arkadaşımızın hayati tehlikesi mevcut olup, halen yoğun bakımda takip edilmektedir' açıklamasını yaptı.

.

AA'da yer alan habere göre, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Acil Servisi'nde görevli Dr. Bahattin Ahmet Yalçın ile hasta yakını A.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın sebebinin 'ateşi düşmeyen çocuk hakkında yeterli bilgi vermeme' olduğu iddia edildi.

Araya giren güvenlik görevlileri A.K'yi acil servis dışına çıkardı. A.K, dışarıdan aldığı parke taşıyla tekrar acil servise girerek Yalçın'ı başından yaraladı.

Araya giren güvenlik görevlileri A.K'yi acil servis dışına çıkardı. A.K, dışarıdan aldığı parke taşıyla tekrar acil servise girerek Yalçın'ı başından yaraladı.

Saldırgan tutuklandı

Saldırgan tutuklandı

İlk müdahalesi acil serviste yapılarak ameliyata alınan Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'ın tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan A.K. ise daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'Hayati tehlikesi mevcut'

'Hayati tehlikesi mevcut'

Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, çocuk acil servisinde görevli Dr. Bahattin Ahmet Yalçın'ın bir hasta yakını tarafından acil serviste görevi başındayken başına sert bir cisimle vurulmak suretiyle darbedildiği belirtildi.

Yaşanan olayın ardından doktorun ameliyata alındığı belirtilen açıklamada, 'Olay sonrası acilen ameliyata alınan doktor arkadaşımızın hayati tehlikesi mevcut olup halen yoğun bakımda takip edilmektedir. Bu tür insanlık dışı yaklaşımlar bölgemizde hizmet eden tüm hekim arkadaşlarımızı ve sağlık çalışanlarını derinden üzmektedir. Bu menfur olayı tüm hekimler ve sağlık çalışanları adına şiddetle kınıyoruz' ifadeleri kullanıldı.

Olayın sosyal medyada duyulmasının ardından oluşturulan #yeterartık etiketiyle yaşananlara tepki paylaşımları yapıldı...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1375
355
270
51
31
19
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Midoriya

Yıllarca oku çabala bir cahil gelip kafana taş fırlatsın... Bıktık şu medeniyet yoksunlarından!

Pasif Kullanıcı

bu cahil kesimin olduğu bölgelere doktor göndermesinler.geberip gitsinler mk.hastalıktan doktor diye böğürün ve geberin.mk pislikleri.bi doktor kolay mı yeti... Devamını Gör

Admin

Niye doktor gönderilmeyecekmiş oraya?Birinin yaptığının cezasını herkes mi çekecek?

Bozkurt

Doktorların can güvenliği büyük şehirlerde bile yokken. Medeniyet düşmanı yüzbinlerce barbarın arasına hangi akla hizmet böyle gönderiyorsunuz?

rihamahir

Ne yapsın oradaki normal insanlar, anneler, çocuklar, yaşlılar insan gibi insanlar ölsün mü? Bu yorumun anlık sinirle yazmışsın. Yazdığın yorum faşistlikten ... Devamını Gör