Görüş Bildir
Haberler
Artık Sadece Yürüyerek Para Kazanmak Mümkün İşte Ceplerinizi Dolduracak Bitwalking Uygulaması

etiket Artık Sadece Yürüyerek Para Kazanmak Mümkün İşte Ceplerinizi Dolduracak Bitwalking Uygulaması

Yeni geliştirilen bir uygulama sayesinde artık sadece yürüyerek para kazanmanız mümkün. Bitcoin benzeri bu sistemde ne kadar çok yürürseniz o kadar çok para biriktiriyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu sistemde para kazanmak için tek yapmanız gereken yürümek. Cep telefonunuza yükleyeceğiniz bu uygulamayla attığınız adımlar sayılıyor ve her on bin adımda 1 dolar kazanıyorsunuz. On bin adım ise yaklaşık 8 km yapıyor.

Kazanılan para ise internet harcamalarında kullanıldığı gibi sanal döviz bürolarında gerçek paraya da çevrilebiliyor. İlk bakışta çok düşük bir miktar olarak görünse bile yıllık olarak hesapladığınızda günlük rutininizi hiç bozmadan ve ekstra hiçbir şey yapmadan yüzlerce dolar kazanabilirsiniz.

Bitwalking mucitleri Nissan Bahar ve Franky Imbesi daha şimdiden projeleri için 10 milyon dolarlık yatırım desteği toplamışlar. Projenin ana sponsorları Japonya'dan. Ayrıca Japon elektrik şirketi Murata da Bitwalking'in telefonlardan bağımsız olarak çalışmasını sağlayacak bir bileklik tasarlamak için de çoktan yola koyulmuş durumda.

Tabii böyle bir projede Bitwalking'den kazanılan parayı kabul edeceklerini açıklayan ilk firmalar da doğal olarak ayakkabı üreticileri oldu. Bununla birlikte bazı İngiliz bankaları bu paraları nakite çevirmeye başlayabileceğini de bildirdi ve proje sahipleriyle temas halindeler.

Projenin asıl amacı insanları hareket ettirerek daha sağlıklı bir yaşam için teşvik etmek. Projenin küresel hedefleri ise büyük spor markaları, sigorta şirketleri ve sağlık hizmetleriyle etkileşime geçerek Bitwalking'in tanınırlığını dünya çapına yaymak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ortalama bir insan istatistiklere göre bu sistem üzerinden ayda ortalama 15 dolar kazanabiliyor. Ancak daha fazlasını kazanmak sizin elinizde. Ayrıca proje sahipleri fakir ülkelerde daha fazla para kazanılabileceğini düşünüyor. Bunun için de Kenya ve Malavi pilot bölge seçilmiş. Franky Imbesi 'Nerede olursa olsun ya da kim olursa herkesin kazanabileceği bir paradan bahsediyoruz. Kazanılacak bu para kimileri için haftada bir bardak kahve olabilir. Bazıları içinse hayatı tamamen değiştirebilir. Tüm bunları da hem sağlıklı kalıp hem de çevreyi daha az kirleterek yapabiliriz' diyerek projeyi açıklıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
878
180
72
33
31
30
16