Görüş Bildir
Haberler
Arkandan İş Çevirecek Burcu Söylüyoruz!

Arkandan İş Çevirecek Burcu Söylüyoruz!

Aburoski
30.12.2018 - 17:51

Arkandan birisi iş çevirecek. Biz de bu kişinin burcunu sana söylemek istedik. Belki işine yarar. Ne dersin?

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da!

3. Senin kalbine giden yol midenden geçiyor mu bakalım?

4. Peki dünyayı gezmek mi yoksa Türkiye'de 10 bin tl'ye çalışmak mı?

5. Hangisi için "Sabaha kadar yerim." dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tuvaletten çıktıktan sonra elini nasıl yıkarsın?

7. Son olarak, eşinin Instagram aramasında eski sevgilisini aradığını gördün. Ne yaparsın?

7. Son olarak, eşinin Instagram aramasında eski sevgilisini aradığını gördün. Ne yaparsın?

Akrep!

Akrep!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan akrep burcu! Kesinlikle bu kişinin hırsı gözlerini kör etmiş. Seni tam olarak alaşağı etmek istiyor. Etrafında akrep burcu olan varsa ona karşı biraz dikkatli olmalısın. O senin kuyunu kazacak kişi olabilir. Seni çekemeyen akrep burcu türlü türlü oyunlar oynayacak arkandan. Sen akıllı bir insan olduğun için de hemen fark edeceksin. Hiçbir kuvvet seni yerle bir edemez. Sen güçlü bir insansın. Eminiz ki bunun da üstesinden geleceksin. 

Senin gücünü kıskanan bu insan, seni öteye atıp kendi hakimiyetini kurmak istiyor. Buna izin vermeyeceğini biz çok iyi biliyoruz. bir an önce gardını al, beklemede ol. :)

Aslan!

Aslan!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan aslan burcu! Senin gözünü boyamak için sana şirin görünmeye çalışacak bu insana karşı son derece dikkatli olmalısın. Görünenin aksine sana zarar verebilecek bir insan bu. Öyle her şeye aldanma. Biraz açıkgözlü ol. Bu insanın seni yenmesine asla izin verme. Senin her zaman açığını arayacak bir insan bu. Biraz davranışlarına önem ver ki senin açığını yakalamasın. 

Böyle bir insanı fark ettiğin an direkt olarak hamleni geliştir. Ona karşı hamle geliştirmekten çekinme. Diş dişe misali. Sen onun üstesinden gelirsin merak etme.

Balık!

Balık!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan balık burcu! Öncelikle çok değişik bir insanla karşı karşıya kalacağını bilmelisin. Seni bu insan çok zorlayacak. Öyle kolay kolay bu insanla baş edemeyeceksin. Hatta pes etme noktasına geleceksin ama sonunda kazanan sen olacaksın. Öyle senin arkandan iş çevirmek ve sonunda kazanmak kolay değil. Ona haddini sonunda bildireceksin. 

Senin aranı arkadaşlarınla bozmaya çalışacak bu insan. Arkadaşların da seni zaten çok iyi tanıdığı için aslında ona kulak asmayacaklar. Bu konuda için rahat olabilir. Balık burcu olan bu insan ne kadar uğraşırsa uğraşsın seni üzemeyecek.

Başak!

Başak!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan başak burcu! Biliyorsun başak burcu insanı biraz hırslı biri ve seni hiç tahmin edemeyeceğin kadar kıskanıyor. Bu nedenle de senin arkandan iş çevirecek. Resmen seni yenmek için gözü hiçbir şeyi görmeyecek. Sen akıllı olduğun için öncesinden bu durumu fark edeceksin. Onunla karşılıklı bir konuşmanız olacak. Ona, kötü davranmasının, kıskanmasının anlamı olmadığını söyleyeceksin. 

Bu arkadaşımız senin yaptığın konuşmadan sonra senden özür dileyecek ve yaptıklarından dolayı çok üzgün olduğunu söyleyecek. Sen de zaten anlayışlı bir insan olduğun için ve ikinci bir şansa inandığın için onu affedeceksin.

Boğa!

Boğa!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan boğa burcu! Sen bu bu insana çok güvenmişsin hatta yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmemiş fakat öyle bir şey olacak ki ömür boyu onu affetmeyeceksin. Ne olacağını hemen kısaca söyleyelim. Bu insan senin önemli bir sırrını herkese söyleyecek ve insanlar bunu öğrendiğinde çok zor zamanlar yaşayacaksın. Çok kötü bir süreç seni bekliyor olacak. Bu nedenle biz önceden seni uyarmak istedik.

Boğa burcu olan bir insan hayatına girdiği anda olacaklar için kendini hazırlamalısın. Hadi bakalım görelim seni. Sen üstesinden gelirsin.

İkizler!

İkizler!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan ikizler burcu! Öyle bir insan ki bu ikizler, senin hayatını altüst edecek. Nereden geldiğini şaşıracaksın. Bizce ikizler burcu olan insanla kesinlikle iletişime geçme. Vallahi hayatını önemsiyorsan bize kulak ver. Eğer söylediklerimizi sallamazsan seni çok kötü şeyler bekliyor olacak. Evet, çok kötü günler yaşayacaksın fakat sonunda güçlü yapın sayesinde toparlanacaksın. 

Unutma sen düştüğünde ayağa kalmasını bilen bir insansın. Kimseye ihtiyacın olmadan yeniden hayatını düzene sokabilirsin. Seni seviyoruz ve sana güveniyoruz.

Koç!

Koç!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan koç burcu! bu arkadaşımız sana ve ailene zarar verecek biri. Büyük ihtimalle ailenin de yakından tanıdığı biri bu. Yani anlayacağın kaleyi içten fethetmiş. İşin biraz zor. Ailenle senin aranı açmak için birtakım planlar peşinde. 

Tabii senin sorunu anlaman biraz zaman alacak. Anladığında da iş işten geçmiş olacak.  Seni biz önceden dikkatli olman konusunda uyaralım.

Kova!

Kova!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan kova burcu! Bu kişiyi öğrenince hayatının şokunu yaşayacaksın. Çünkü bu zamana kadar en çok güvendiğin insan bu arkadaşımız. Sana vereceği zarardan ziyade neden sana böyle bir şey yaptığını düşünüp üzüleceksin. 

Artık o saatten sonra yapacak hiçbir şeyin olmayacak.  Üzülmenin de bir çaresi olmayacak. Senin yapman gereken şey sadece geçmişi unutmak olacak.

Oğlak!

Oğlak!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan oğlak burcu! Hayatının şokunu yaşamaya hazır ol. Seni fena halde kıskanan ve çok fazla güvendiğin bir insan bu. Neden seni bu derece kıskandığına bir türlü anlam veremeyeceksin. Seni yalnızlaştırmak için elinden geleni yapacak. Sen akıllı bir insan olduğun için de sana tam anlamıyla zarar vermeden anlayacaksın ve ona yönelik hamle geliştireceksin. 

Seni zaten kolay kolay kimsenin yıkamacağını biliyorduk. Bildiğimiz gibi de olacak. Merak etme! :)

Terazi!

Terazi!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan terazi burcu! Bizce terazi burcu olan insanları hayatından çıkar ve hayatına da yeni birisini alma.   Vallahi hayatını önemsiyorsan bize kulak ver. Eğer söylediklerimizi sallamazsan seni çok kötü şeyler bekliyor olacak. Çok değişik bir insanla karşı karşıya kalacağını bilmelisin. Seni bu insan çok zorlayacak. Öyle kolay kolay bu insanla baş edemeyeceksin.

Tabii sonunda da kazanan sen olacaksın. Her zamanki gibi... :)

Yay!

Yay!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan yay burcu! Bu yay burcu insanı sanırım senin ailenden daha çok sevdiğin bir insan. Belki şu an hayatında belki değil bilemiyoruz ama yay burcu olan bir insan ve kendinden bile daha çok sevdiğin bu insan senin hayatını mahvedecek. Dirayetli bir insan olduğun için de kolayca aşacaksın bu süreci.

Sevdiğin insandan kazık yemek elbette ki insanı çok etkiler ama sen boş ver, önüne bak. Onlar gelip geçici insanlar emin ol.

Yengeç!

Yengeç!

Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan yengeç burcu! Senin başarılı bir insan olmaman için elinden geleni sana sezdirmeden yapacak bu arkadaş. Öyle ki seni seven insanlar fark edecek ve bu insandan hemencecik kurtulacaksın. Hayatında olan seni seven insanların değerini bu noktada önemsemelisin. Bazen beni sevmiyor diye düşünsen de aslında seni çok seven insanlar var etrafında. Onlar sayesinde bu yengeç burcu belasından kurtulacaksın. 

Biraz gözün açık olsun. Etrafına bu aralar iyi bak. Ne olur ne olmaz aniden bir yengeç hayatını kaydırabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
69
50
45
35
21
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

Koç! kendim de koçum

Mümine Kara

demek ki bütün kötülükleri kendine yapıyorsun.

Ada Nefes Aslaner

2 kardeşim var. İkisi de akrep burcu. Keşke hangisi olduğunu da yazsaydınız.

LA Verdiğin cevaplara göre senin arkandan iş çevirecek insan kova burcu! ONEDİO KAFAN MI GÜZEL AQ KOVA BENİM BURCUM ? ? d:DDDDD