Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşların Bu 25 Davranıştan 10'unu Sergiliyorsa Büyük İhtimalle İstenmiyorsun!

Arkadaşların Bu 25 Davranıştan 10'unu Sergiliyorsa Büyük İhtimalle İstenmiyorsun!

Aburoski
16.08.2018 - 14:03 Son Güncelleme: 17.01.2019 - 13:05

Evet geldik can alıcı konuya. Arkadaş ortamında isteniyor musun yoksa istenmiyor musun bunu test edeceğiz. Bakalım sana ne çıkacak? 

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arkadaşların hangilerini yapıyor?

Arkadaşların hangilerini yapıyor?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Seni istememeleri için bir sebep yok!

Seçtiğin davranışlara göre arkadaşların arasında istenmeme gibi bir durumun yok. Bizce seçtiğin davranışları da yanlış yorumlamış olabilirsin. Arkadaşlarınla aran iyi, pamuk gibisiniz. İnsanlar bazen sıkıntılı dönemlerinde olabiliyor ve sana karşı davranışlarını yanlış analiz etmiş olabilirsin. 

Sana tavsiyemiz arkadaşların arasında yaşanan küçük tartışmaları büyük sorunlar haline getirme. Biliyorsun ki bu devirde böyle arkadaşlıklar bulmak zor. Artık insanlar birbirlerine selam bile vermez oldu. Bu yüzden kıymetlerini bil. Alttan almak da en iyisi. :)

Aranızda bazı pürüzlükler var!

Seçtiğin davranışlara göre senin arkadaş ortamında birtakım sıkıntılar yaşanmış. Normalden biraz fazla sana sıkıntılı davranıyorlar. Fakat bu seni sevmedikleri anlamına gelmiyor. Bizce gidip arkadaş ortamında bulunan insanlarla konuşmalısın. Aranızdaki ilişki daha da kötüye gitmeden bu işi halletmen gerekiyor. Aksi halde birbirinizi kaybedebilir, o ortamdan ayrılabilirsin.

Ki zaten eğer bu davranışlar daha da çoğalırsa ve sen istenmediğinin farkına daha çok varırsan onlara güle güle de. Şimdilik yapman gereken sadece arkadaşlarını iyi analiz etmek ve daha sonrasında onlarla konuşmak. Kesinlikle onlarla konuşmadan, rahatsızlığını dile getirmeden hamle yapma. :)

Ortamında büyük ihtimalle istenmiyorsun!

Seçtiğin davranışlara göre sen büyük ihtimalle arkadaş ortamında istenmiyorsun. Bu durum senin canını biraz sıkabilir. Sen onlara bu kadar değer verirken neden seni istemediklerini sorgulayabilirsin. Sorgula da bu senin en doğal hakkın ama nerede yanlış yaptığına dair bir öz eleştiri de yapmalısın. 

Uzun zamandır arkadaşlarının bu davranışları gözüne batıyor ve epey de rahatsız olmuşsun. Bizce arkadaşlarını bir an önce karşına al ve onlarla ciddi konuşma yap. Eğer gerçekten seni istemediklerini söyleyen biri çıkarsa elbete ki yapacağın tek şey onlarla bir daha konuşmamak, her yerden iletişimini kesmek olsun. Biz seni seviyoruz, seni seven eminiz ki başkaları da var önemli olan da bu değil mi? 😇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
320
129
82
80
63
53
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
s

testi çözmek isterdim ama bilin bakalım ne eksik

Batuhan Yavuz

Valla arkadaşım yokmuş onu anladım çözerken. Hepsi geçersizdi benim için :D

turkkalemi

Bu test çoktan seçmeli değil boktan seçmeli olmuş

Jok Er

Arkadaş ne demekti? onu bile unuttum. Ben Ailem ve Bebeğim. gerisi boş !