Görüş Bildir
Haberler
Arkadaş Grubunda Hangi Karaktersin?

Arkadaş Grubunda Hangi Karaktersin?

miray soysal
10.12.2021 - 19:25

Arkadaş grubunda sen hangi kişiliğe sahipsin? Tahmin edebilecek miyiz? Merak ettiysen,

Haydi Teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Arkadaş grubunuz ağırlıklı olarak hangisinden oluşuyor?

3. Arkadaş grubunla en çok nerede olmayı seviyorsun?

4. Grubunuzun en belirgin özelliği ne?

5. Birlikte yapmaktan en çok keyif aldığınız aktivite?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Grup buluşması yapılacak...

7. Son olarak bir film türü seç bakalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

8. Sen grubun komedyenisin!

Yaşanan her durumdan mutlaka mizahi öğeler çıkarır, bunları arkadaşlarınla paylaşırsın. Bazen bir şey yapmana gerek yoktur. Dümdüz durman bile arkadaşlarını güldürmek için yeterlidir, bu yüzden sana grubun Cem Yılmaz’ı diyebiliriz. Seninle geçirilen her vakitte arkadaşlarının gülmekten yüz kasları ağrıyor. Herkesin keyfini yerine getiren kişi olduğun için çok seviliyorsun. Herkesin hayalidir senin gibi komik olmak!

Sen grubun etkinlik perisisin!

Arkadaşlarınla vakit geçirmeyi çok seversin. Kaşif ruhunla yeni yerler keşfetmeyi,  bunu da çok sevdiğin dostlarınla yapmayı istersin. Birlikte geçirdiğiniz günlerin hatırlanmasını, güzel bir anı olarak kalmasını isteyip, gece gündüz bunun için çalışırsın. Tüm organizasyonlar senden sorulduğu için arkadaşlarının “Nereye gitsek?” derdi hiç olmaz. Senin her zaman bir planın, her konuda söyleyebileceğin bir sözün vardır. Grubunun içinde çok seviliyorsun, çünkü sen yoksan her şey eksik!

Sen grubun annesisin!

Arkadaşlarının mutlu olması senin için her zaman ön planda. Hayatlarını kolaylaştırmaya çalışır, ilgilenir ve yardımcı olursun. Çoğu zaman kendini düşünmezsin, yeter ki arkadaşların mutlu olsun. Yıkıcı değil, yapıcısın. Tıpkı bir anne gibi dostların için önemli olan her şeyi aklında tutarsın. Arkadaşlarınla birlikte yaşadığınız güzel günlerin anısına hatıra kalabilecek şeyleri saklarsın, çünkü anılarınız senin için çok önemli. Senin yanında ne aç kalınır, ne susuz. Yemez, yedirirsin. Arkadaşlarının yükünü hafifletir, yollarına yoldaş olursun, bu yüzden seni çok severler. Onlara göre sen bu hayatı güzelleştirensin!

Sen grubun duygusalısın!

Arkadaşlarınla vakit geçirmekten çok keyif alırsın. Grubunda yer alan her kişiyi aileden sayarsın. Arkadaşlarının sevinçleri, başarıları sana büyük mutluluk verir. Dostların çoğu zaman sana kendini şanslı hissettirirler. Birlikte çekilmiş toplu bir fotoğraf gördüğünde, uzunca bakıp yaptığın seçimlere şükredersin. Çok sever, çok sevilirsin!

Sen her grubun aranan ismisin!

Her zaman arkadaşlarına arka çıkar, onlarla ilgilenirsin .Gruptaki her bireyle aranda farklı bir bağ vardır. Derdi olan kişi sana gelir, asla pişman olmaz. Onları anlayışla karşılar, yanında olduğunu hissettirirsin. Arkadaş grubunla uzun zaman görüşemeseniz bile bir gün bir araya geldiğinizde hiçbir şeyin eksilmediğini görürsünüz, çünkü senin dostluğun baki. Arkadaşların seni çok seviyorlar. Bu hayattaki zenginliğin senin gibi bir dost olduğunu biliyorlar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
195
65
32
31
15
14
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen grubun annesisin!

Serkan Yildiz

Sen her grubun aranan iş misin! Bu tutmadı tüh 🤪

KatsuyaBarka

Her zaman arkadaşlarına arka çıkar, onlarla ilgilenirsin .Gruptaki her bireyle aranda farklı bir bağ vardır. Derdi olan kişi sana gelir, asla pişman olmaz. O... Devamını Gör

Emre Tarakci

Polat Alemdar çıktı