Görüş Bildir
Haberler
Arka Sokaklar Ezgi Öldü mü? Ela Yörüklü Diziden Ayrılıyor mu? Ela Yörüklü Kimdir, Kaç Yaşında?

Arka Sokaklar Ezgi Öldü mü? Ela Yörüklü Diziden Ayrılıyor mu? Ela Yörüklü Kimdir, Kaç Yaşında?

Kanal D'nin en uzun soluklu dizisi olan aksiyon-polisiye türündeki Arka Sokaklar ekranlarda macera rüzgarları estirmeye devam ediyor. Her bölümüyle adından söz ettirmeye başaran dizinin son bölümü çok konuşuluyor.  Arka Sokaklar seyircisini üzen bir olay yaşandı. Dizide Ezgi karakterine hayat veren Ela Yörüklü tehlikeli bir çatışma ile karşı karşıya geliyor ve vuruluyor. Dizinin sevenleri ' Arka Sokaklar Ezgi Öldü mu? Ela Yörüklü diziden ayrılıyor mu? Ela Yörüklü kimdir, kaç yaşında?' sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

21 Ocak 2022 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 611. son bölümünde Noyan'ın davranışlarında gariplik sezen Ezgi, büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacak ve Noyan Ezgi'yi kaçıracaktır. Ezgi karakterine hayat veren Ela Yörüklü tehlikeli bir çatışma ile karşı karşıya geliyor ve vuruluyor. Peki  Arka Sokaklar Ezgi Öldü mu? Ela Yörüklü diziden ayrılıyor mu? Ela Yörüklü kimdir, kaç yaşında?

Arka Sokaklar Ezgi Öldü mu? Ela Yörüklü Diziden Ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar Ezgi Öldü mu? Ela Yörüklü Diziden Ayrılıyor mu?

Noyan'ın Ezgi'yi kaçırması üzerine büyük bir tehlikeye giren Ezgi'ye ne olacağı bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Arka Sokaklar'ın 612. yeni bölümü ile netleşmiş olacak.

Ela Yörüklü Kimdir, Kaç Yaşında?

Ela Yörüklü Kimdir, Kaç Yaşında?

1998 yılında Bursa'da dünyaya gelen Ela Yörüklü, Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde eğitim aldı. Bale ve tiyatro yapan, piyano çalan Ela Yörüklü, oyunculuk eğitimi de almıştır.

2017 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında 2. olan Ela Yörüklü, 'MissTourism World 2018' yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir.

Ela Yörüklü, ilk oyunculuk deneyimini ise Kalk Gidelim isimli dizide Melisa karakteri ile yaşadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın