Görüş Bildir
Haberler
Aristo Diyetinde Ne Tür Besinler Tüketeceğiz?

etiket Aristo Diyetinde Ne Tür Besinler Tüketeceğiz?

Gönül Ateşsaçan
02.03.2024 - 17:58 Son Güncelleme: 09.03.2024 - 11:05

Önerdiğim bu gıdaların magnezyum ve çinko içeriği yüksektir, aynı zamanda melatonin açısından zengindir. Epifiz Bezi'nin temizliği sağlanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sebzeler

Sebzeler

■ Brokoli

■ Ispanak

■ Kabak

■ Semizotu

■  Deniz yosunu

■ Karalahana

■ Şalgam yaprağı

■  Hardal otu

■ Kereviz

■ Çin lahanası

■ Börülce

■ Acı biber

Meyveler

■ Badem

■ Vişne

■ Muz

■ Çilek

■ Yeşil elma

■ Kivi

■ Ananas

■ Böğürtlen

Bitki çayları

- Kızılcık

- Rezene

- Anason

- Sarı kantaron

- Papatya çayı

Ayrıca güneş, Epifiz Bezi için çok önemlidir ve onun için bir tür gıdadır.

Ne yazık ki, toplumca 'kök çakra' sorunu olan konuları konuşmayı çok severiz, evet sadece sorunu konuşuruz. Çözmek aklımıza gelmez, sorunumuzu anlattıkça sorun büyür, çözülmez olur. Anlatıp rahatlayacağımızı sanırız, oysa bir sorunu ne kadar çok konuşursak o sorun yaşamımızda sürekli var olmaya devam eder.

■ Zayıflamamalıyım.

■ Çok kiloluyum.

■ Asla kilo veremiyorum!

■ Yapıştı kaldı bu kilolar üzerime...

■ Para kazanmalıyım!

■ Para lazım

■ Hayatta tek sorunum var o da kilo!

■ Çok yalnızım.

Sürekli sorunu düşünüp, konuşursak sorun var olmaya devam eder. Oysa sorunu çözmüş ve bitirmiş olarak kendimizi hayâl eder-sek çözüm gerçekleşir. Unutmayın, hayatınızda var olan sorunu düşünerek değil, çözüme odaklanıp, kendinizi bu konuyu çözmüş halde düşlediğiniz anda sorun çözülür. Beynimiz tıpkı kaslarımız gibi eğitilebilir. Sürekli olumlu ve istediğimiz konuya, hayâle odaklanmak kaydıyla tabii. Hayâlimizdeki 'ben' için kendimize odaklanırsak her geçen gün zayıflamaya, incelmeye başlarız.

Kilo verirken bilinçaltımız bizi sabote etmesin diye, sürekli tekrarlayarak, sürekli düş gücüyle olumlu sözlerle bilinçaltımızı eğitiyoruz.

Korkuyla yaptığımız, kaygıyla düşündüğümüz, 'Ya olmazsa!' değimiz hiçbir hayâl gerçekleşmez. Korku sürekli olursa yaşam devam edemez, kısa, anlık korkular bazen işe yarar ve kısa, anlık motivasyon sağlar. Ancak sürekli olamaz.

YouTube

X

Instagram

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0