Görüş Bildir
Haberler
TV
Arif Güloğlu Kanseri Yendi, Çok Güzel Hareketler 2'ye Yeniden Dahil Oldu! İşte Arif Güloğlu'nun Son Hali...

Arif Güloğlu Kanseri Yendi, Çok Güzel Hareketler 2'ye Yeniden Dahil Oldu! İşte Arif Güloğlu'nun Son Hali...

Geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarına veda eden Çok Güzel Hareketler 2, Star Tv ekranlarına transfer oldu. Komedi programı sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor. Çok Güzel Hareketler 2 kadrosunun en sevilen isimleri arasında yer alan Arif Güloğlu, lenf kanseri ile mücadele ettiği için ekibin kadrosundan bir süreliğine ayrılmak zorunda kalmıştı. Ankara'da 9 ay boyunca tedavi gören 24 yaşındaki genç oyuncu, eski sağlığına kavuştu. Sağlığına kavuşan Arif Güloğlu özlendiği kadroya yeniden dahil oldu. Fragmanlarda yer alan skeçlerde görünen Arif Güloğlu, herkesi çok mutlu etti. Peki Arif Güloğlu kimdir? İşte Arif Güloğlu'nun son hali...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı Çok Güzel Hareketler 2'nin sempatik oyuncusu Arif Güloğlu geçtiğimiz yıl lenfoma kanseri ile savaşmıştı. Güloğlu, eski sağlığına kavuşmak için tedaviye başladığını kendi sosyal medya hesabından sevenlerine duyurmuştu. Verdiği mücadeleyi kazanan Arif Güloğlu kadroya geri döndü. Star TV'de yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek olan Çok Güzel Hareketler 2'nin fragmanında Arif Güloğlu'nun görünmesi oldukça sevindirici bir haber oldu.

''En Kısa Sürede Yeniden, Sağlıkla Buluşmak Üzere"

''En Kısa Sürede Yeniden, Sağlıkla Buluşmak Üzere"

Lenfoma teşhisi koyulan oyuncu Arif Güloğlu paylaşımında, 'Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere' demişti.

Arif Güloğlu'nun Paylaşımı

Cem Yılmaz, Arif Güloğlu'na Destek Vermişti

Arif Güloğlu Kimdir?

Arif Güloğlu Kimdir?

Arif Güloğlu, 18 Eylül 1997 tarihinde başkent Ankara’da dünyaya geldi. Arif Güloğlu bir başak burcu erkeğidir. Ankara’da yer alan çeşitli tiyatrolarda bir çok rol üstlenen Arif Güloğlu, bunu İstanbul’da da sürdürdü. 19 yaşındayken İstanbul’a yerleşme kararı aldı. Eğitim ve öğretim hayatına İstanbul'da devam etti. Bir yandan da hayali olan oyunculuk için çabaladı ve 2018 yılında Çok Güzel Hareketler 2 ekibine dahil oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Arif Güloğlu'nun Son Hali...

İşte Arif Güloğlu'nun Son Hali...

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
15
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın