Görüş Bildir
Haberler
Aralarında Sürpriz İsimler Var! 2018'de Moda Konusunda En Etkili 20 Ünlü İsim

etiket Aralarında Sürpriz İsimler Var! 2018'de Moda Konusunda En Etkili 20 Ünlü İsim

Fulin
28.11.2018 - 12:51

Her yılın sonunda o yılın moda raporunu yayınlayan Lyst, 2018 raporunu yayınladı. Bu yıl modaya yön veren 20 ismin de sıralandığı liste; internet aramaları, sosyal medya ve marka işbirliklerine göre belirleniyor. İşte 2018 yılında modaya yön veren ve stilleri en çok takip edilen ünlüler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Lady Gaga

20. Lady Gaga

Bu yıl 'A Star Is Born' ile gündemde olan şarkıcı, eski çılgın stilinden uzaklaşıp daha sağlam ve nostaljik bir stile geçiş yaptı ve dönüşüm ilgi çekti.

19. Gigi Hadid

19. Gigi Hadid

Dünyaca ünlü modelin listenin sonlarında olması hem şaşırtıcı, hem değil. Bu yıl kardeşi Bella Hadid daha ön plandaydı ve yıllardır her yeni trendi uyguladıkları sokak stilleri biraz abartılı ve yapay bulunmaya başladı.

18. Nicki Minaj

18. Nicki Minaj

Bu yıl onun da yılı sayılmazdı. Yine de özellikle Amerika'da, siyahi kadınlar için önemli bir ilham kaynağı olmayı sürdürüyor.

17. CL

17. CL

Listenin Koreli ünlüleri tanıyanlar için normal, tanımayanlar için şaşırtıcı ismi CL. Kore müziğinin popülerleşmesinde etkin olan isimlerden CL, Amerika'ya açılınca pek çok insan da Kore modasını onunla keşfetmiş oldu.

16. Kate Middleton

16. Kate Middleton

Bu yıl Meghan Markle'ın gerisinde kalıp kıyaslamalara maruz kalsa da, yine de ne giydiği özenle takip edildi. Aynı kıyafeti birkaç kez giymesi uzun süre konuşuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Priyanka Chopra

15. Priyanka Chopra

Meghan Markle'ın yakın arkadaşı olup bir de Nick Jonas'la nişanlanınca yılın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi ve zaten önceden de dikkat çeken tarzı daha çok insana hitap etmeye başladı.

14. Bella Hadid

14. Bella Hadid

Listenin daha üst sıralarında olması beklenen bir isim de Bella Hadid oldu. Bu yıl ondan çok bahsedildi, ama demek ki moda etkisi o kadar da güçlü değildi.

13. Hailey Baldwin

13. Hailey Baldwin

Justin Bieber'la evlenen Hailey Baldwin bu yıl defile ve çekimlerden biraz uzakta olsa da, kırmızı halı ve sokak kombinleriyle ilham olmayı sürdürdü.

12. Selena Gomez

12. Selena Gomez

Şarkıcının popülaritesi azalmıyor. Bu yıl müzikte aktif olmasa dahi sosyal medyada etkinliği ile gücünü ortaya koydu.

11. Kendall Jenner

11. Kendall Jenner

Hadid kardeşlerle birlikte sokağın nabzını en iyi tutan modellerden biri olan Kendall Jenner bu yıl da trendleri belirlemeyi sürdürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Ariana Grande

10. Ariana Grande

Hem yeni albümü, hem hızlı başlayıp hızlı biten ilişkisi; Ariana Grande bu yıl fazlasıyla göz önündeydi. O saçını hangi renk yapsa, hangi çizmeyi giyse hemen taklit edilir oldu.

9. Rihanna

9. Rihanna

Kozmetik markası, Puma işbirliği ve iç çamaşırı markasıyla adeta moda sektörünü tek başına yöneten Rihanna bu yıl adından genellikle moda alanında bahsettirdi.

8. Blake Lively

8. Blake Lively

Hollywood'un stili en beğenilen oyuncusu Blake Lively olabilir. Bu yıl da giydiği takımlar, klasik stili ve neon modasını geri getirmesiyle sık sık gündeme geldi.

7. Chiara Ferragni

7. Chiara Ferragni

Dünyanın en popüler moda blogger'ı bu yıl günlerce süren, moda dolu düğünüyle konuşuldu. Öyle ki, dünyanın en ünlü tasarımcıları ona gelinlik dikmek için sıraya girdi ve düğünün etkisinin tüm reklam kampanyalarından daha başarılı olduğu ortaya çıktı.

6. Serena Williams

6. Serena Williams

Yılın moda alanında en etkili sporcusu Serena Williams'tı. Yeni anne, doğum sonrası tarzıyla yeni annelere ilham oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Beyoncé

5. Beyoncé

Efsane Coachella performansı, Instagram hesabı ve yeni turnesi ile Beyoncé uzun yıllardır olduğu gibi yine müziğin yanında moda alanında etkinliğini konuşturdu.

4. Cardi B

4. Cardi B

Bu yılın en popüler isimlerinden biri olan Cardi B, modadan da geri kalamazdı. Özellikle siyahi genç kızların bu yıl en çok örnek aldıkları isim o oldu.

3. Meghan Markle

3. Meghan Markle

Listenin ilk 3'ünde şaşırtıcı bir isim yok. Prens Harry ile evlenip Sussex Düşesi olan oyuncu Meghan Markle'ın attığı her adım, giydiği her kıyafet özenle takip edildi ve konuşuldu. Konuşulmaya da devam edecek gibi görünüyor.

2. Kim Kardashian

2. Kim Kardashian

Kim Kardashian, moda alanında etkin olmak bir yana 2010'lar tipi kadın imajını bile büyük ölçüde kendisi belirliyor. Bu yıl da Kanye West ile moda alanında etkinliğini sürdürdü.

1. Kylie Jenner

1. Kylie Jenner

Listenin zirvesinde sürprizsiz bir şekilde Kylie Jenner var. Doğumunun ardından sosyal medyaya bomba gibi dönen Kylie Jenner, ilham kaynağı olarak yılın en güçlü ismiydi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
20
17
9
7
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
thesivasli

Şu Hailey Baldwin’i artık görmekten bıktım. Ünlü babası, onun sayesinde edindiği ünlü model arkadaşları ve ünlü nişanlısı olmasa, bi’ baltaya sap olmazdı. Es... Devamını Gör

Büşra Ekinci

Aynı Şeyma subaşı gibi,para her şeyi değiştirir.

Beyza Lothbrok

Kylie Jenner nasıl bir numara ya amerika da eli para gören her siyahinin tarzından giyinen bir kadın. Blake Lively ve Chiara Ferragni gibi ikonlar nasıl olur... Devamını Gör

Büşra Ekinci

CL Kraliçem Öyle ahım şahım bir fiziğe ve güzelliğe sahip olmamasına rağmen onun borusu ötüyor modada ve buradan tekrar Şapkalıya nefret dolu beddualarımı i... Devamını Gör