Görüş Bildir
Haberler
Arabada Yalnız Gitmemek İçin 6 Neden

Arabada Yalnız Gitmemek İçin 6 Neden

Tek Araba Gidelim
23.09.2014 - 12:08 Son Güncelleme: 23.09.2014 - 13:04

Arabayla genellikle tek başınıza mı yollardasınız? Belki bu listeye göz attıktan sonra fikriniz değişir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Park Etme Derdine Son!

Uzunca park yeri aradıktan sonra bir yer buldunuz ama orası da o kadar dar ki nasıl gireceğim diye düşünüyorsunuz. Eğer yanınızda usta bir sürücü varsa, arabayı valeye vermenize hiç gerek yok. Cebiniz de, siz de rahat edin.

2. Çantadan/Torpidodan Birşey Almak

Yolda giderken çantanızdan ya da torpidonuzdan bir şey almaya ihtiyaç duyduğunuz durumlar olmuştur. Bunu alırken de genelde, bir eliniz direksiyonda, diğer eliniz de çantanın içinde oluyor ki ne kadar riskli... Yanınızda biri olsa ve ondan rica etseniz daha rahat olmaz mıydı?

3. Can Sıkıcı Trafik

Uzun süre trafikte kalındığında neler yapılır? Radyoda çalan şarkıya eşlik etme, yan tarafta bulunan arabalara bakma, kendi kendine konuşma, cep telefonundan oyun oynama… Yanınızda hoş sohbet biri olsa ve sıkıcı trafiğinin nasıl geçtiğini anlamasanız daha keyifli olmaz mıydı?

4. Uyku Sorunu

Uzun süre arabada yalnız kalmanın en büyük sıkıntılarından biri, aracı kullananın bir süre sonra yorulması ve uykusunun gelmesi. Oysa ki yanında araba kullanmayı bilen biri daha olsa; dönüşümlü olarak arabayı kullanıp, yorgunluk seviyesi düşürülebilir. Ya da yanınızdaki arkadaşınız sizi ayık tutacak eğlenceli bir yol arkadaşı olabilir.

5. Güvende Olun

Artık arabada daha güvende olmanın yolu yalnız kalmamaktan geçiyor. Başınıza birşey gelse, bir anda kötü bir haber alsanız ya da çok tehlikeli bir yerden arabayla geçseniz; yanınızdaki kişi size destek verebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevre Temizliği

Tek başına her gün bir yerden bir yere giden kişilerin; en azından bir kısmı arabalarını bırakıp, bir aracı kullananın yanına otursa, çevreye nasıl bir fayda sağlayacağını düşünebiliyor musunuz? Arabada bulunan boş koltukları değerlendirerek çevrenin korunmasına da çok büyük bir katkı sağlayabiliriz.

“İyi güzel de, beraber gideceğim kişiyi nasıl bulacağım?” mı diyorsunuz? Yolculuk paylaşım uygulamalarını kullanarak yol arkadaşınızı seçip, yolculuk sırasında kendinizi daha güvende ve keyifli hissedebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın