Görüş Bildir
Haberler
Apple'dan Tüm Apple Ürünlerinin Yer Aldığı 300 Dolarlık Kitap

etiket Apple'dan Tüm Apple Ürünlerinin Yer Aldığı 300 Dolarlık Kitap

Onedio Medya
15.11.2016 - 20:17

Apple, son 20 yılda tasarım anlayışının nasıl değiştiğini fotoğraflarla gözler önüne seren foto-kitabını satışa sundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

TeknoYo'da yer alan habere göre “Designed by Apple in California” adlı kitapta, geçmişten günümüze piyasaya sürülen Apple ürünleri ve Apple tarihi 450 farklı fotoğrafla bir arada sunuluyor.

Apple tasarım ekibinin kullandığı teknikler ve malzemelere ilişkin bilgilere de yer verilen ve Apple tarafından yayınlanan “Designed by Apple in California” adlı kitap, Apple’ın kurucusu ve unutulmaz ismi Steve Jobs’a ithaf edilmiş.

Apple’ın baş tasarımcısı Jony Ive’nin önsözünü yazdığı kitap, fotoğrafçı Andrew Zuckerman’ın çektiği, Apple’ın tasarım sürecini ve bitmiş ürünlerini gösteren 450 fotoğraftan oluşuyor. 

Kitapta, 1998’de piyasay sürülen iMac‘ten, 2015 yılında çıkan Apple Pencil‘a kadar farklı Apple ürünleri fotoğraflarla aktarılıyor.

Steve Jobs’un “Apple markasının  asıl ruhu” olarak nitelendirdiği John Ive, kitabın önsözünde şu ifadeleri kullamış: “Gerçekten insanlık için harika bir şey yapmaya çalışmak fikri, baştan beri Steve’in motivasyonuydu ve bu ideal, Apple’ın geleceğe bakışı olarak kalmaya devam ediyor.”

199 $ ve 299 $’a satılacak

199 $ ve 299 $’a satılacak
İçeriğin Devamı Aşağıda

“Designed by Apple in California” kitabı iki farklı boyutta yarın Avustralya, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Kore, Tayvan, İngiltere ve ABD’de satışa çıkacak. 

Küçük boyutlu (26 x 32 cm) olanı 199 dolara, büyük boyutlu (33 x 41 cm) olanı ise 299 dolara raflardaki yerini alacak. Kitap ayrıca, Apple mağazalarında da sergilenecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
264
98
45
21
12
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Ozdemir

onun bile plus moedlii yapmislar amk afdhfadsahdflshadfskjjkdfas

Vilyımvolıs

almayın.. kitabın s modeli çıkacak bu ucuzlar..

KızılDereli

bakın bu bedava olsa bir Allahın kulu almaz ama 300 dolar olduğu için sırf desinler diye gidip alacaklar kapitalist sistem resmen insanları zikiyor zikim zik... Devamını Gör

Büşra Dağ

Bedava olsa alırım la niye almiyim, içinde yazı da yazıyordur onun yea, okuruz işte