Görüş Bildir
Haberler
Anton Çehov'dan Bir Mektup Bir Kitap 5 Milyon Ruble

Anton Çehov'dan Bir Mektup Bir Kitap 5 Milyon Ruble

Ulaş
03.10.2016 - 21:26

Rus edebiyat dehası Anton Çehov'un aile dostlarından Gabriel Kravtsov'a yazdığı mektup 3 milyon 600 bin rubleye alıcı buldu. Yazarın Çehonte takma ismiyle yayınladığı 'Melbourne'ün Masalları' kitabı da aynı müzayede de 1 milyon 800 bin rubleye satıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BirGün'ün Sputnik'e dayandırdığı habere göre; Rus açık arttırma kuruluşu Litfond bir açıklama yaparak, Çehov'un bir aile dostu Gabriel Kravtsov'a yazdığı mektubun 3.6 milyon rubleye alıcı bulduğunu duyurdu.

Açıklamada 'Açık arttırmada Çehov'un ilk kitabı ‘Melbourne'ün Masalları'ndan bir yıl önce aile dostu Gabriel Kravtsov'a yazdığı mektup büyük ilgi gördü. 2.1 milyon rubleden açılan açık arttırma sonucu mektup 3.6 milyon rubleye alıcı buldu' ifadeleri kullanıldı.

Cehonte ismiyle yayınlanan 'Melbourne'ün Masalları'nın ilk kopyası da satıldı

Cehonte ismiyle yayınlanan 'Melbourne'ün Masalları'nın ilk kopyası da satıldı

Bu arada açık arttırmada ‘Melbourne'ün Masalları’ kitabının A. Çehonte takma ismiyle çıkan ilk kopyasının da büyük ilgi gördüğü ve 1.8 milyon rubleye satıldığı açıklandı.

Çehov, tıp fakültesinde öğrenim gördüğü sırada ailesinin geçimine katkıda bulunmak için çeşitli dergilerde yazdığı yazılarını ‘Melbourne'ün Masalları’ kitabında toplamıştı. Çehov'un ilk kitabı olan bu kitap üniversiteyi bitirdiği 1884 yılında yayınlanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
10
4
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nebusimdi

Romanda kısaca zamanda geriye gitme şeklinde özetlenebilecek usulü bulan adamdır kendisi. Çehov usulü denilir.

mutlakmugglak

Google Arama yoluyla bedelsiz ulaşılan MAHFİ_TEFRİKA'ya göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Maddi gelir peşinde olmayan yazar bu kalp ısıtıcı eserini bu yolla oku... Devamını Gör