Görüş Bildir
Haberler
Antik Roma'nın Ufak Çaplı Bir Şok Yaşamanıza Sebebiyet Verecek Çılgınlıktaki Seks Skandalları

Antik Roma'nın Ufak Çaplı Bir Şok Yaşamanıza Sebebiyet Verecek Çılgınlıktaki Seks Skandalları

Antik Roma'da insanların çok iyi yaptıkları bir şey vardı; skandal yaratmak. Su kemeri inşa etmek veya modern takvimle uğraşmaktan arta kalan vakitlerinde kendilerini eğlendirmek için yeni yollar bulmanın peşindeydiler. Bu da onlar için daha çılgın partiler ve daha çılgın seks anlamına geliyordu. Hatta yaşanan bazı olaylar neredeyse Game of Thrones'u bile gölgede bırakacak türdendi. Antik Roma'nın en üst kesiminin dudak uçuklatacak olaylarına ve seks skandallarına gelin hep birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İmparatoriçe Valeria, bir gecede tam 25 erkekle sevişti.

1. İmparatoriçe Valeria, bir gecede tam 25 erkekle sevişti.

İmparator Cladius'un üçüncü eşi ve oğlunun annesi İmparatoriçe Valeria Messalina, ağır bir nemfoman idi. Kendisinin her gece çeşitli erkeklerle yattığı ve bunun için de kılık değiştirerek halkın arasına karıştığı biliniyor. Valeria Messalina'nın seks bağımlılığı kendisi için aynı zamanda bir eğlence konusu olmuştu. Bir gün, kimin daha çok erkekle birlikte olabileceğine dair Roma'nın en ünlü seks işçilerinden biriyle iddiaya giren Valeria, aynı gecede tam 25 erkekle sevişmişti. Yazarken bile ağzımız açık kaldı...

2. Caligula, kutlama için gittiği düğünden gelini alıp döndü.

2. Caligula, kutlama için gittiği düğünden gelini alıp döndü.

Roma İmparatorluğu'nun üçüncü imparatoru Caligula ile restleşmek pek de akıl kârı bir iş değildi, çünkü sonu sizin için hüsranla bitebiliyordu. Bunun en acı örneklerinden birine Senatör Gaius Piso şahit olmuştu. Gaius Piso'nun düğün için verdiği ziyafete katılan Caligula, Piso'nun karısına dokununca onu sinirlendirir. Piso, Caligula'dan bir daha karısına dokunmamasını ister ama karşınızdaki bir imparator, sakın unutmayın. Caligula buna sinirlenir ve Piso'nun karısını düğünden zorla alıp götürür, sonra da onunla kendisi evlenir. Zavallı kadınla birlikte olduktan sonra, onu kimsenin bir daha el süremeyeceği bir adaya hapseder. Ne yazık ki, Caligula'yla inatlaşmanın bedelini en çok da iki adamın elinde oyuncak olan bu kadın ödemiş oldu.

3. İmparator Nero, annesi Agrippina ile ensest ilişki yaşadı.

3. İmparator Nero, annesi Agrippina ile ensest ilişki yaşadı.

Gözünü hırs bürümüş bir kadınsınız, imparatorluğa hükmetmek istiyorsunuz ama yapabildiğiniz en iyi şey imparatorun annesi olabilmek... Hedefi büyütmek için ne kadar ileri gidebilirsiniz? Eğer söz konusu kişi Nero'nun annesi Agrippina ise çizgiyi oldukça aştığını söyleyebiliriz. Oğlunu manipüle etmek ve imparatorlukta söz sahibi olabilmek için kadınlığının gücünü kullanan Agrippina, Nero'yla ensest ilişki yaşıyordu. Peki, herkesin bundan nasıl haberi olmuştu? Tabii ki, Nero'nun kıyafetlerindeki lekeler sayesinde... İnsan güç için nasıl bu kadar ileri gidebilir ve hırsının kurbanı olabilir, gerçekten aklımız almıyor.

4. Caligula, misafirlerinin eşleri ile birlikte oluyordu.

4. Caligula, misafirlerinin eşleri ile birlikte oluyordu.

Caligula'nın başka erkeklerden üstün olduğunu kanıtlama çabası, eminiz sizin de dikkatinizi çekmiştir. Kendisi bunu göstermek için oldukça tuhaf bir yol seçmişti. Caligula, parti için çağırdığı misafirlerinin eşleriyle birlikte oluyor ve onları yatak odalarına geri götürüp her şeyi kocalarına anlatmalarını istiyordu. Eğer kızgın eşin tepkisi onu yeterince tatmin etmemişse çiftlerin boşanmalarını sağlıyordu. Bunu yapmasının tek sebebi ise yalnızca diğerlerine istediği şeyi yapabildiğini göstermekti.

5. Nero, genç bir erkeği hadım ettirip onunla evlendi.

5. Nero, genç bir erkeği hadım ettirip onunla evlendi.

Hem bir imparator hem de bir seks delisiyseniz, üstüne bir de canınız sıkıldıysa yapabileceklerinizin sınırı yok. Yine bir 'can sıkıntısı' ile boğuşmakta olan İmparator Nero, çarpık ilişkilere olan merakı yüzünden genç bir erkeği hadım ettirmiş ve onunla evlenmişti. Hatta yeni eşiyle birlikte romantik bir balayına bile çıkmıştı. Kendisinin bu dehşet uyandırıcı hayal gücüne ve çılgınlık merakına hayret etmemek mümkün değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Caligula, kız kardeşleriyle de cinsel ilişki yaşadı.

6. Caligula, kız kardeşleriyle de cinsel ilişki yaşadı.

Caligula'nın skandalları saymakla bitmiyor neredeyse. Kendisinin imza attığı bir diğer skandal da kız kardeşleriyle yaşadığı cinsel ilişkilerdi. Bütün kız kardeşleriyle birlikte olduğu söylenen Caligula'nın favorisi Drusilla idi. Hatta ikilinin küçük yaşlarda büyük annelerine yakalandığı ve ilerleyen yıllarda Caligula'nın Drusilla'yı kocasının elinden aldığı da bu söylentiler arasında. Diyecek bir söz bulamadık...

7. Tiberius, isteklerini karşılaması için genç erkekleri eğitiyordu.

7. Tiberius, isteklerini karşılaması için genç erkekleri eğitiyordu.

Tiberius'un hayatıyla ilgili insanın kanını donduran bazı söylentiler mevcut. Bunlardan biri bebekleri tabiri caizse seks oyuncağı olarak kullandığı ile ilgili, ancak konunun doğruluğundan emin olamadığımız için çok fazla değinmek istemiyoruz. Bir diğer söylenti ise genç erkekleri kendi isteklerine göre eğitip zevk için kullandığı yönünde. Söylenenlere göre Tiberius, çılgın isteklerini karşılaması için genç erkekleri eğitiyor ve onlarla birlikte yüzmeye gidiyormuş. Tiberius, uzun saatler boyunca kendisini memnun etmek için uğraşan seks kölelerine bir de isim takmış: yavru balıklar!

8. Elagabalus, yarı zamanlı imparator yarı zamanlı seks işçisiydi.

8. Elagabalus, yarı zamanlı imparator yarı zamanlı seks işçisiydi.

Antik Roma'nın oldukça çılgın imparatorları olduğunu biliyorduk da bu kadar çılgın olduklarından bizim de haberimiz yoktu. Caligula, sarayı geneleve dönüştürse de aktif olarak aralarına katılma işini Elagabalus yapmıştı. Saraydaki odalardan birini bunun için tahsis eden ve seks işçiliği yapmaya başlayan Elagabalus, kapının önünde bekleyip insanları ona katılmak için ikna etmeye çalışıyordu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
362
349
118
47
45
34
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Domalt Trump

Ensest ve oğlancılık istisnasız bütün saraylarda yaşanmış şeyler. Güç adamı yoldan çıkartır dedikleri bu olsa gerek.

Eren Özkur

Bi bizi sikmemiş aq

Can_Can

İnsanın yoldan çıkması için güç ve ortamın müsait olması yeterli. O dakkadan sonra içinin bütün pisliği dökülüverir.