Görüş Bildir
Haberler
Antalyaspor ile Milan 'Kardeş Kulüp' Oldu

Antalyaspor ile Milan 'Kardeş Kulüp' Oldu

Batuhan
13.11.2015 - 17:45

'Kardeş kulüp' olmak için prensip anlaşmasına varan iki ekipten Milan, transfer dönemlerinde kiraya vermek istediği futbolcuları ilk olarak Antalyaspor'a önerecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan ile iş birliği için prensipte anlaşmaya vardığı bildirildi.

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yaptığı yazılı açıklamada, İtalya'da bulunan kulüp başkanı Gültekin Gencer ve futbol şube sorumlusu Ali İhsan Sav'ın, Milan Kulübü Spor Organizasyon Direktörü Umberto Gandini ve Spor Direktörü Rocco Maiorino'yu ziyaret ettiğini belirtti.

Ziyarette, Antalyaspor ile Milan'ın 'kardeş kulüp' olması yönünde prensipte anlaşıldığını aktaran Ceylan, 'Bu çerçevede Milan, transfer dönemlerinde kiraya vermek istediği futbolcuları ilk olarak Antalyaspor'a önerecek olup, futbol altyapı geliştirme konularında da her iki kulüp ortak çalışmalar yürütecektir' ifadelerini kullandı.

Ceylan, Milan yetkililerinin yakın zamanda Antalyaspor'u ziyaret edeceğini ve prensipte yapılan anlaşmayı protokole bağlayacaklarını vurgulayarak, şubat ayında her iki takım arasında Antalya'da dostluk maçı yapılacağını kaydetti.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
3
2
2
1
0
0