Görüş Bildir
Haberler
Antalya’nın Hangi Tatil Bölgesi Senin Ruh Eşin?

Antalya’nın Hangi Tatil Bölgesi Senin Ruh Eşin?

Ma Belle
22.02.2023 - 12:15

Doğası, denizi, güneşi ve iklimi ile tatilcilerin göz bebeği olan Antalya'nın hangi beldesi senin ruh eşin? Öğrenmek istiyorsan teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evde canın sıkıldığında ilk ne yaparsın?

En sevdiğin mevsim hangisi diye sorsak?

Hafta sonları seni genellikle nerede görürüz?

En son gezip gördüğün şehir Türkiye'nin hangi bölgesindeydi?

Denize genellikle hangi saatlerde girmeyi seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son soruya geldik! Bir yaz meyvesi seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kemer!

Kemer!

Seçtiğin yanıtlara göre senin ruh eşin olan tatil beldesi Kemer! Göynük Kanyonu ile muhteşem bir doğası olan Kemer'de hem deniz tatiline hem de doğaya doyacaksın. Ayışı Plajı'nda denizin ve milli parklar ile doğanın tadını sonuna kadar çıkarabilirsin!

Finike!

Finike!

Verdiğin yanıtlara göre senin ruh eşin Finike olmalı! Liman şehirlerini seviyorsan Finike tam sana göre diyebiliriz. Turistik beldeleri ile ünlü olan Finike'nin sembolü portakalıdır. Sadece portakalı ile değil, birçok güzide limanı ile meşhur olan Finike, eşsiz koyları ile keşfedilmeyi bekliyor!

Kaş!

Kaş!

Görenlerin bir daha gezip görmek istediği, giden herkesin büyülendiği, Antalya'nın en güzide beldesi olan Kaş senin ruh eşin! Antalya'nın diğer beldelerinin güzelliğine sözümüz yok, fakat Kaş'ın enerjisi bir başka. Yerel halkının sıcakkanlı olması, el değmemiş doğası ve suyundan mıdır bilinmez, en lezzetli deniz ürünlerine sahip olması ile Kaş, Antalya'nın adeta küt küt atan kalbi!

Alanya!

Alanya!

Seçtiğin yanıtlara göre senin ruh eşin Alanya olmalı! Yolunuz Antalya'ya düşmemiş olsa bile, eğer Akdeniz'deyseniz mutlaka Alanya'yı gezip görmelisiniz. Tatilcilerin gözde beldelerinden biri olan Alanya sadece yaz tatilini geçirmek için değil, aynı zamanda tarihi güzelliklerini görüp kültürümüze kültür katmak için en ideal beldelerden biri!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Kemer! Seçtiğin yanıtlara göre senin ruh eşin olan tatil beldesi Kemer! Göynük Kanyonu ile muhteşem bir doğası olan Kemer'de hem deniz tatiline hem de doğaya... Devamını Gör

Nurcan Güneri

Finike tam sana göre diyebiliriz. Turistik beldeleri ile ünlü olan Finike'nin sembolü portakalıdır. Sadece portakalı ile değil, birçok güzide limanı ile meşh... Devamını Gör