Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da Fenerbahçe'ye Coşkulu Karşılama

Antalya'da Fenerbahçe'ye Coşkulu Karşılama

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın Antalyaspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi, bugün Antalya'ya uçtu. Havalimanında kalabalık bir taraftar grubu Fenerbahçeli futbolcuları ve teknik direktör Vitor Pereira'yı sevgiyle karşıladı. Bir taraftar ise Pereira'ya kendi çizdiği tabloyu hediye etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 20. haftasında 5 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Antalya Stadyumu’nda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe maçın oynanacağı kente vardı.

Bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, saat 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Antalya’ya hareket etti. Yaklaşık 1 saat süren hava yolculuğunun ardından Antalya’ya ulaşan Fenerbahçe kafilesini havalimanında çok sayıda taraftar tezahüratlarla karşıladı. Buradan kamp yapacağı otele geçen sarı-lacivertli takım, maç saatini beklemeye başladı.

Fenerbahçe'nin 19 kişilik Antalyaspor maç kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Bruno Alves, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Alper Potuk, Volkan Şen, Mehmet Topuz, Lazar Markovic, Luis Nani, Jose Fernandao, Robin van Persie.

Fenerbahçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
8
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın