Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da Dostluk Kazandı: Türkiye 0-0 Rusya

Antalya'da Dostluk Kazandı: Türkiye 0-0 Rusya

Enver K.
31.08.2016 - 23:27 Son Güncelleme: 01.09.2016 - 00:46

Türkiye, 2018 Dünya Kupası Elemeleri öncesi dostluk maçında Rusya ile golsüz berabere kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

A Milli Futbol Takımı, FIFA 2018 Dünya Kupası grup eleme maçları öncesi Rusya ile hazırlık maçında karşılaştı. Antalya Arena’da oynanan mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Enes Ünal, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu gibi isimlerin sonradan oyuna girdiği mücadelede Çağlar Söyüncü ile Emre Mor ilk 11’de yer aldı.

Millilerimiz 68. dakikada Emre Mor’un ortasında kafa vuruşu yapan Mehmet Topal’ın vuruşunda topu filelere gönderdi ancak ofsayt nedeniyle pozisyon gol değeri kazanmadı.

Fatih Terim’in öğrencileri 5 Eylül Pazartesi günü 2018 Dünya Kupası elemelerindeki ilk maçında Hırvatistan ile deplasmanda karşılaşacak.

12 farklı isim kadroda

12 farklı isim kadroda

EURO 2016 kadrosuna göre 12 farklı futbolcu son açıklanan Milli Takım’a davet edildi. Ahmet Oğuz, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, İrfan Can Kahveci, Okay Yokuşlu, Salih Uçan, Cengiz Ünder, Enes Ünal gibi genç isimleri kadroya dahil eden Terim, Fransa’da olmayan Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım ve Gökhan Töre’ye de yeniden şans verdi. Öte yandan sakatlığı sebebiyle kadrodan çıkarılan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup’un yerine de Tolga Ciğerci de ilk kez Milli Takım kampına katılırken, Harun Tekin, Ahmet Oğuz, Kaan Ayhan, İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder de Ciğerci gibi daha önce milli formayı giymedi. Arda Turan başta olmak üzere Fransa kafilesinde yer alan Gökhan Gönül, Selçuk İnan, Semih Kaya, Hakan Balta, Caner ve Burak Yılmaz Hırvatistan’la oynanacak ilk eleme maçının aday kadrosuna çağrılmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maç öncesi "Şehitler ölmez vatan bölünmez" pankartı açıldı

Maç öncesi  "Şehitler ölmez vatan bölünmez" pankartı açıldı

Maçın geliri tüm şehit ailelerine

Milli Takımımız ile Rusya arasında Antalya’da oynanan maçtan elde edilecek kazancın, 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine bağışlanacağı belirtildi. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Türkiye-Rusya karşılaşmasının tüm gelirlerinin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Dayanışma Fonu’na bağışlanacağı duyuruldu. Kısa süre önce oynanan G.Saray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa finalinin geliri de şehit ailelerine verilmişti.

Tribünden;

Tribünden;
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
58
13
11
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

şu fatih terim takımın başından gitmediği sürece değişiklik olmaz

Sigurd

maç dışında her şeyi kazanırlar zaten :)