Görüş Bildir
Haberler
Annenin Sırrıdır Çocuk'un Sadun'u Engin Öztürk Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Sadun'u Engin Öztürk Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

CansinA
06.04.2022 - 14:50

Engin Öztürk, bundan on sene kadar önce oyunculuğa başladı. 2010-2012 seneleri arasında Fatmagül'ün Suçu Ne? İsimli dizide aldığı rolle yıldızı parlamış, ardından ekranların aranan yüzü haline gelmişti. Bu sevilen dizinin ardından Behzat Ç. ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde aldığı rollerle başarısını kanıtlamış ve sevilen oyunculardan olmuştu. Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Engin Öztürk, şimdi ise bu akşam (6 Nisan Çarşamba) TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizide başrol oyuncusu olarak hayranlarıyla buluşacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasının ardından en çok araştırılan oyunculardan biri Engin Öztürk oldu. Peki, Annenin Sırrıdır Çocuk'un Sadun Kenan'ı Engin Öztürk kimdir, nerelidir kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Engin Öztürk, yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Sevilen dizilerde aldığı rollerle akıllara kazınan ve ekranların aranan yüzü haline gelen Öztürk, Muhteşem Yüzyıl'daki oyunculuğuyla izleyicilerden tam not almıştı. Bu yapımların ardından çok ses getirecek olan Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizide başrol oyuncusu olarak sevenlerinin karşısına çıkacak olan Engin Öztürk hakkındaki araştırmalar artışa geçti. Peki, Annenin Sırrıdır Çocuk'un Sadun Kenan'ı Engin Öztürk kimdir, nerelidir kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Engin Öztürk Kimdir?

Engin Öztürk Kimdir?

Engin Öztürk, 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Çocukluk yıllarını Eskişehir'de geçirmiş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite için Ankara'ya geldikten sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde okumaya başlayan Öztürk, 2012 yılında mezun olmuştur.

Hacettepe'de öğrenimine başlamadan önce, 2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu'na girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Ancak askerliğin kendisine göre olmadığını fark ederek konservatuvara girmiştir. Engin Öztürk'ün tiyatroya olan merakı da Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu'nda girdiği tiyatro kolundan gelmekteymiş.

2010 yılında rol aldığı ilk dizi olan Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin seçmelerine katıldı ve rolü kazandı. Bu diziyle ülke genelinde tanınmasına sebep oldu. Dizinin 2012 yılında sona ermesiyle birlikte üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı, hem de barmenlik yaptığı barın sahibi usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde olduğu Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde “Komiser Emre” karakterini canlandırarak izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Engin Öztürk'ün Rol Aldığı Dizi ve Filmler;

Engin Öztürk'ün Rol Aldığı Dizi ve Filmler;
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın