Görüş Bildir
Haberler
Anne Şiddet Uyguladı, Dayı Cinsel İstismarda Bulundu: Korkudan Sokağa Çıkamıyorlar

Anne Şiddet Uyguladı, Dayı Cinsel İstismarda Bulundu: Korkudan Sokağa Çıkamıyorlar

Batuhan
07.10.2020 - 09:35

Gaziantep'te uzun yol şoförlüğü yapan S.S., boşandığı eşinin 4 çocuğuna şiddet uyguladığını, 12 ve 14 yaşındaki iki kızının ise dayılarının tacizine maruz kaldığını öne sürdü. S.S., çocuklarının korkudan sokağa çıkamadığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun yol şoförlüğü yapan S.S.(38), iddiaya göre bu yılın şubat ayında kendisini aldattığını öğrendiği eşi C.Ç. ile tartıştı. Bu tartışmanın ardından eşinin şikayeti üzerine mahkeme tarafından S.S.'ye uzaklaştırma kararı verildi. Aynı süreçte eşinin boşanma davası açması üzerine S.S., çocuklarının velayetini almak üzere mahkemeye başvurdu. Mahkeme de çocukların velayetinin dava sürecinde babada kalmasına karar verdi.

Şiddet ve taciz iddiası

Şiddet ve taciz iddiası

S.S., en küçüğü 7 en büyüğü ise 14 yaşında olan 4 çocuğunun psikolojilerinin bozuk olduğunu fark ettiğini söyledi. Bu süreçte teyzesinin kızının en büyük kızı olan 14 yaşındaki S.S. ile konuştuğunu anlatan baba, 'Kızım, kuzenime annesinin beni aldattığını ve bunu kimseye anlatmamaları için kardeşleri ile birlikte şiddete maruz kaldığını anlatmış. Kızım aynı zamanda annesi tarafından dedesinin evine yollandıkları sırada kendisi ve küçük kardeşi E.S.'nin öz dayıları olan B.E.Ç. tarafından cinsel istismara uğramış. Bu olayları kuzenim bana anlatınca büyük şok yaşadım. Kızımla görüşünce bana doğru olduğunu söyleyince hemen polise başvurdum' dedi.

"Ben olmadan sokağa çıkamıyorlar"

"Ben olmadan sokağa çıkamıyorlar"

Güvenlik güçlerince gözaltına alınan B.E.Ç.'nin iki yeğenine yönelik cinsel istismar iddiaları üzerine tutuklandığını anlatan S.S., 'Bu olaydan sonra şikayette bulununca eski kayınbiraderim tutuklandı. Ama haziran ayı başında yapılan duruşmada, B.E.Ç., cinsel istismara yönelik fiziksel bulguya rastlanmadığı gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı' dedi.

B.E.Ç.'nin serbest kalmasıyla şoke olduğunu, çocuklarının ise büyük korku yaşamaya başladığını ifade eden S.S., 'Çocuklarım hem bana hem de pedagoglara uğradıkları istismarı anlattı. Ancak fiziksel bulgu olmadığı için bu kişi serbest bırakıldı. Şimdi çocuklarım büyük korku yaşıyor. Eskiden oldukça hareketli olan çocuklarım şimdi korkudan dışarı çıkamıyor. Her an dayılarını görecekleri, şiddet veya tacize uğrayacakları endişesiyle ben olmadan sokağa çıkamıyorlar' diye konuştu.

"12 yaşındaki kızım balkondan atlamaya kalkıştı"

"12 yaşındaki kızım balkondan atlamaya kalkıştı"

S.S., olayın ardından çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu belirterek, 'Mahkemenin dayılarını tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktığını öğrenen 12 yaşındaki kızım E.S., evin balkonundan atlamaya kalkıştı. Kızımı intihardan son anda vazgeçirdim. Şimdi yeniden intihara kalkışacağı endişesiyle çocuklarımı yalnız bırakamıyorum. Tek isteğim tacize maruz kalan çocuklarıma ve bana hayatı zindan eden kişinin yeniden tutuklanmasıdır' şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deren k.

ne biçim bi aileymiş anasını satayım. anne olacak karı, yıllarca emek verip büyütüyorsun kanından canından bu kadar mı değersiz çöp mü lan bu dövüyorsun? ald... Devamını Gör

rcpbyrm

hayır ya küfür etmicem !!!!!!

Burak K.

Aldatan kadın uzaklaştırma alan adam .. only in turkey