Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Girişimciler İçin Bir İlk: Bilkent CYBERPARK Start-Up’ları Ringe Davet Ediyor!

Ankara'da Girişimciler İçin Bir İlk: Bilkent CYBERPARK Start-Up’ları Ringe Davet Ediyor!

Girişimcilik yarışmaları ve yatırımcı sunumları genellikle benzer formatlarda geçse de, bazen farklı örnekler de çıkmıyor değil. Girişimcileri gerçek bir boks ringinin ortasında ağırlayan Get in The Ring Ankara’da Bilkent Cyberpark tarafından düzenleniyor ve kendine güvenen girişimcileri boks ringine bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Get in The Ring, 2012 yılında kurulan aynı isimle kurulan bir vakıf tarafından organize edilen bir girişimcilik yarışması. Girişimciler gerçek bir ringe çıkarak karşısındaki rakipten daha iyi yanıtlar vermeye çalışken hem seyircinin hem de jürinin gözüne girmeye çalışıyor. Bu konsept sonunda kendi ülkesinde birinci seçilen girişim de Singapur’daki finallerde farklı ülkelerden rakiplerle karşılaşıyor.

Bilkent CYBERPARK Start-Up’ları Ringe Davet Ediyor!

Bilkent CYBERPARK Start-Up’ları Ringe Davet Ediyor!

Uluslararası bir organizasyon olan Get in the Ring etkinliğinin Türkiye ayağı “ilk kez Ankara'da” Bilkent CYBERPARK'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

 Kendine ve iş fikrine güvenen girişimciler ringe çıkmaya hazır mısınız? Kazanan girişimci Bilkent CYBERPARK tarafından GET in the RING Global Final için Singapur’a gönderilmeye hak kazanacak ve büyük finalde dünyanın önde gelen yatırımcılarına sunum yapma fırsatı yakalayacak.

Son Başvuru Tarihi 17 Mart

Son olarak, Get in The Ring etkinliği Türkiye’de ilk kez Kasım 2014’te Habitat Derneği ve Endeavor Türkiye tarafından düzenlendi ve Türkiye finalisti Drive Marvin Rotterdam’da Jüri Özel Ödülü’nü aldı. O etkinliğin videolarına da Youtube kanalından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın