Görüş Bildir
Haberler
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sınavları Ne Zaman? AÖF Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sınavları Ne Zaman? AÖF Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AÖF sınavı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Sınava bir hafta kala sınav giriş yerleri belli olmuştu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2021-2022 eğitim yılı final sınavları yüz yüze yapılacak. Sınava girecek olan milyonlarca açık öğretim öğrencisi sınav giriş yerlerine ve giriş belgesi sorgulama ekranına ulaşmaya çalışıyor. AÖF sınavı ne zaman? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte AÖF sınav tarihi ve giriş belgesi sorgulama ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final takvimi ve sınav giriş belgesi ekranı milyonlarca öğrenci tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Vize sınavlarını kasım ayında gerçekleştiren AÖF güz dönemi final sınavlarını da tamamlamaya hazırlanıyor. AÖF 2021-2022 güz yarı yılı final sınavlarının dört oturum olarak gerçekleştirileceğini açıkladı. Peki  AÖF sınavları ne zaman, giriş belgesi nasıl alınır?

AÖF Sınavları Ne Zaman?

AÖF Sınavları Ne Zaman?

AÖF 2021-2022 güz yarı yılı final sınavını daha önce akademik takvimde belirtildiği gibi 8-9 Ocak tarihlerinde yüz yüze olarak yapılacak. Dört oturumdan oluşan sınavda öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak ve 30’ar dakika sınav süresi verilecek.

AÖF Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AÖF Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AÖF tarafından, final sınavına girecek milyonlarca öğrenciye 'Sınav giriş bilgilerinizi öğrenci otomasyonu sayfanızdan çıktısını alabilirsiniz.' açıklaması yapıldı.

Öğrenciler, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi adresi üzerinden sınava giriş belgelerine ulaşabilecekler.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın