Görüş Bildir
Haberler
Anadolu Efes 80-76 Cedevita

Anadolu Efes 80-76 Cedevita

Turkish Airlines Euroleague Top 16 Turu E Grubu 11. maçında temsilcimiz Anadolu Efes, evinde Cedevita'yı ağırladı. Maçı - kazanan Anadolu Efes, grupta 5. galibiyetini alarak tur şansını devam ettirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Efes, ya tamam ya devam anlamı taşıyan maçta Cedevita'yı 80-76 yenerek 11. maçta 5. galibiyetini aldı.

Bir türlü istediği tempoyu sahaya yansıtamayan Efes, bir adım geriden takip ettiği Cedevita'ya karşı oyunu dengede götürmeyi bildi. 

Maçın sonunda Birkan'ın tekrar oyuna girip topa baskısı ile Pullen'ı zorlamasıyla Lacivert Beyazlılar, seyirciyi maçın içine soktu.

Birkan'ın dışarıdan isabeti de bulması ve Saric'in de hücum faulden isabet bulmasıyla son 1 dakikaya 74-71 Efes üstünlüğü ile girildi. 4 kısaya karşı Bilan farkı 1'e indiren basketi bulurken Saric topun iyi dönmesinin ardından dışarıdan bulduğu boş atışı kaçırdı. 

Bu Cedevita'ya bir şans daha verdi. Molanın ardından Hırvat ekibi, Bilan'a topu indirirken yardımdan sonra Efes, Cedi ile White'a gelen topu çaldı. 

Cedi 2/2 isabet bulu takımını 7 saniye kala 76-73 öne geçirdi. White taktik faulde 2/2 atarken Heurtel de aynı şekilde yanıt verdi. Pullen ilkini atıp ikincisini kaçırırken Cedi ribaundu aldı ve 2/2 faul attı; böylece Efes mücadeleyi 80-76 kazandı.

Basket Dergisi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın