Görüş Bildir
Haberler
Ana de Armas'tan Margot Robbie'ye 2023 Yılının En Çok Beğenilen Ateşli ve Karizmatik Kadın Oyuncuları

Ana de Armas'tan Margot Robbie'ye 2023 Yılının En Çok Beğenilen Ateşli ve Karizmatik Kadın Oyuncuları

Elif Ateş Dereli
08.11.2023 - 16:55 Son Güncelleme: 08.11.2023 - 17:00

2023 yılında yer aldıkları yapımlarla adından çok söz ettiren kadın oyuncular oldu. Margot Robbie'den tutun da Emily Blunt'a kadar pek çok aktris günlerce filmleriyle konuşuldu. Gelin o birbirinden muhteşem kadın oyunculara hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Emily Blunt

1. Emily Blunt

Altın Küre ödülllü 40 yaşındaki İngiliz oyuncuyu hepimiz The Devil Wears Prada filminden biliyoruz. Ancak bu yıl Blunt oynadığı muhteşem filmlerle adından oldukça söz ettirdi. Oppenheimer filmindeki Katherine Oppenheimer ve Pain Hustlers filmindeki Liza Drake rolüyle 2023'ün en beğenilen kadın oyuncularından biri oldu.

2. Phoebe Dynevor

2. Phoebe Dynevor

Netflix dönem draması olan Bridgerton'daki (2020) başrolüyle tanınan 28 yaşındaki Dynevor da 2023 yılında Fair Play'deki Emily rolüyle bu yılın en ses getiren oyuncularındadı.

3. Scarlett Johansson

3. Scarlett Johansson

Biz kendisini en çok Marvel yapımlarından tanısak da aslında o Lost in Translation'daki rolüyle adını tüm dünyaya duyurmuştu. Bu yıl da Asteroid City filmindeki Midge Campbell rolüyle tekrar ne harika bir oyuncu olduğunu hepimize gösterdi Johansson.

4. Jennifer Lawrence

4. Jennifer Lawrence

Silver Linings Playbook, Hunger Games, Don't Look Up... Hangi birini saysak ki! Kuşkusuz son zamanların en başarılı oyuncularından biri Jennifer Lawrence. 2023 yılı yapımı No Hard Feelings adlı seks komedisinde de Maddie Barker rolüyle çok beğendik kendisini.

5. Jenna Ortega

5. Jenna Ortega

Hatırlarsınız kendisi 2022'de Netflix'in korku-komedi dizisi Wednesday'de Wednesday Addams'ı canlandırdı ve bu rolüyle Altın Küre Ödüllerine aday gösterildi. Genç ve başarılı oyuncu Jenna Ortega, Scream ve X filmlerinde de ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu tüm dünyaya kanıtladı. Ancak o bizim gözümüzde hâlâ Wednesday rolüyle ve 'çarşambayı sel aldı' editleriyle biliniyor. Affet bizi Ortega ama bunu yapmadan duramayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zendaya

6. Zendaya

O ki Tom Holland'ın biricik aşkı, o ki Shake It Up'ın Rocky Blue'su. Hem dansçılığı hem de oyunculuğula Hollywood'da fırtınalar estiriyor Zendaya. Örümcek Adam'daki Michelle rolüyle ve Dune serisindeki Chani rolüyle son zamanların en iyi oyuncusu desek abartmış olmayız herhalde.

7. Florence Pugh

7. Florence Pugh

Onu sevenleri hemen şöyle alalım. 27 yaşındaki güzel oyuncu Pugh, korku filmi Midsommar'daki rolüyle hepimizin aklını başından almıştı. Oppenheimer'daki Jean Tatlock rolü ise cidden görülmeye değerdi. Ama benim favorim Don't Worry Darling filmindeki Alice Chambers rolü. İzlemeyen varsa sakın kaçırmasın.

8. Ana de Armas

8. Ana de Armas

Kübalı-İspanyol Ana de Armas, son zamanların en popüler oyuncularından biri. Öyle popüler ki bir ara bütün filmlerde başrolde onu göreceğiz zannettik o derece. 2017'de fütüristik gerilim filmi Blade Runner 2049'da ve 2019'da gösterime giren Knives Out'ta kendisini çok sevmiştik. Hollywood ve Netflix de sevmiş olacak ki 2022 yapımı Blonde filminde Marilyn Monroe rolünde gördük kendisini. Ballerina içinse gün sayıyoruz.

9. Michelle Yeoh

9. Michelle Yeoh

61 yaşındaki Malezyalı oyuncu Michelle Yeoh, 1997 yılında People dergisi tarafından dünyanın en güzel 50 insanından biri olarak seçilmiş. Nedense bu bizi hiç şaşırtmadı. Crazy Rich Asians, Shang-Chi ve On Halka Efsanesi filmleriyle sevilen oyuncu için 2023 adeta bir başarı yılı oldu. Yeoh, Her Şey Her Yerde Aynı Anda filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını alan ilk Asyalı olarak tarihe geçti.

10. Anya Taylor-Joy

10. Anya Taylor-Joy

27 yaşındaki Anya Taylor-Joy da son yılların en beğenilen yıldızlarından biri. Dün Gece Soho'da ve Menü filmleriyle herkes oyunculuğunu çok beğenmişti. The Queen's Gambit dizisindeki Beth rolünü de unutmayalım tabii. Özellikle Süper Mario Kardeşler Filmi'nde Prenses Peach rolüyle çok beğeni toplamıştı kendisi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. ... ve son olarak Margot Robbie

11. ... ve son olarak Margot Robbie

33 yaşındaki Avustralyalı güzel oyuncunun hangi filmini saysak ki... The Wolf of Wall Street'te Naomi Lapaglia, Focus'ta Jess Barrett, I, Tonya'da Tonya Harding, Babylon'da Nellie LaRoy ve tabii ki Barbie'de Barbie. Her rolü apayrı bir güzel olan Robbie, Barbie ile fırtınalar estirdi bu yıl. Hem de Oppenheimer'ın karşısında...

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
6
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın