Görüş Bildir
Haberler
Amerikan Başkanı Dahil Herkesi Devreye Soktuk! Beğeni Kriteri Bir Hayli Enteresan Olan Donald Trump'ın Favorisi 13 Film

Amerikan Başkanı Dahil Herkesi Devreye Soktuk! Beğeni Kriteri Bir Hayli Enteresan Olan Donald Trump'ın Favorisi 13 Film

Bir Amerikan Başkanı nelerden hoşlanır? Mesela ne tür filmler izlemeyi sever? İşte, sizin için Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye sokup bu sorunsalı da açıklığa kavuşturduk ve Donald Trump'ın favori filmlerini listeledik. Listede yer alan filmlerden bazıları Trump'ın da yer aldığı filmlerden oluşuyor. Keyifli seyirler...

(Film özetleri için Beyazperde'den yararlanılmıştır.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bloodsport (Kan Sporu) - 1988

1. Bloodsport (Kan Sporu) - 1988

IMDb: 6.8

Frank Dux, Kumite adı verilen esrarengiz ve ölümcül dövüş turnuvasının şampiyonu olmayı kafaya koymuştur. Bilgi almak için Hong Kong sokaklarının altını üstüne getirir. Bu arada Kumite’ye sızmak için onu kullanmaya niyetli hükümet ajanları da peşindedir. Frank nihayetinde dünyanın değişik yerlerinden gelen, her biri kendi ölümcül taktiklerine sahip yarışmacıların gövde göstereceği Kumite’ye katılacak ve acımasız namağlup şampiyon Chong Li’yle yüzleşme fırsatı bulacaktır.

2. Goodfellas (Sıkı Dostlar) - 1990

2. Goodfellas (Sıkı Dostlar) - 1990

IMDb: 8.7

Filmde Henry Hill adında bir gangster, Jimmy Conway ve Tommy De Vito adlı iki arkadaşıyla birlikte bir soyguna kalkışır. Gözleri daha yukarda olan iki arkadaş, soyguna katılan diğerlerini öldürür ve mafya içinde yükselmeye başlarlar. Bu durum Henry’i olumsuz etkilemiştir ve bu konuda bir şeyler yapması gerekmektedir.

3. The Good, the Bad and the Ugly (İyi, Kötü ve Çirkin) - 1966

3. The Good, the Bad and the Ugly (İyi, Kötü ve Çirkin) - 1966

IMDb: 8.9

Ortak bir hedefe doğru değişik nedenlerle yol almakta olan üç silah arkadaşı aslında kader açısından yolları kesişmiş insanlardır. İsimleri İyi, Kötü ve Çirkin olan bu kişiler için o dönemdeki Amerikan İç Savaşı bir araçtır. İyi ile Çirkin’in risk barındıran ancak iyi para getiren işleri mevcuttur. Çirkin, aranan azılı bir suçlu olduğu için İyi onu adalete teslim edip önce ödülünü alıyor sonra da darağacından riskli bir metot ile kurtarıp bir sonraki işe kadar sağ kalmasını sağlamaktadır. Bir gün gizli bir hazinenin ortaya çıkmasıyla ikilinin araları bozulur. Onlar birbirleriyle didişirken ortaya üçüncü bir hazine avcısı çıkar; o da Kötü adındaki kişidir. Artık her şeyin başka türlü yaşanma zamanıdır...

4. Citizen Kane (Yurttaş Kane) - 1941

4. Citizen Kane (Yurttaş Kane) - 1941

IMDb: 8.4

Tanınmış iş adamı Charles Foster Kane, gösterişli bir hayatın barındırdığı her şeye sahiptir; bolca para, şöhret, prestij ve kadınlar... Fakat ani ölümünün ardından, ölmeden önce söylediği son söz olan “Rosebud” bir sır perdesini doğurur. Yakın çevresindeki kimsenin anlamanı bilmediği bu sözcük, Kane’in ölümüne ve yaşamına dair bazı sırların varlığını işaret eder. Bu kelimenin anlamını açığa çıkarmaya çalışan gazeteci Jerry Thompson Foster’ın arkadaşları, ailesi ve iş arkadaşlarıyla röportajlar yapmaya başlar. Bu kişiler Kane hakkında hikayeler anlattıkça, gazeteci de yapbozun parçalarını birleştirmeye başlar.

5. The Godfather (Baba) - 1972

5. The Godfather (Baba) - 1972

IMDb: 9.2

Don Corleone’nin kızı Connie’nin düğününde, ailenin en küçük oğlu ve bir savaş gazisi olan Michael babasıyla barışır. Bir suikast girişimi, Don’u artık işleri yönetemeyecek duruma düşürünce, ailenin başına Michael ve ağabeyi Sonny geçer. Danışmanları Tom Hagen’in de yardımlarıyla diğer ailelere savaş açan Corleone ailesi, eski moda yöntemleri de değiştirmeye başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Home Alone 2: Lost in New York (Evde Tek Başına 2) - 1992

6. Home Alone 2: Lost in New York (Evde Tek Başına 2) - 1992

IMDb: 6.6

Yanlış uçağa binip ailesini yine kaybeden Kevin, hapishaneden kaçan Harry ve Marry ile New York’ta tekrar karşılaşır. Ama Kevin onlara yine unutamayacakları bir karşılama hazırlamıştır.

7. Zoolander (Zırtapoz) - 2001

7. Zoolander (Zırtapoz) - 2001

IMDb: 6.6

Derek diğer insanlardan farklıdır. Derek'in hayati fonksiyonlarının yönetimini sağlayan beyni, ne yazık ki fazla gelişmiş değildir. Katinka isimli bir terörist, Derek'in bu zaafını fark ederek onu kendi emelleri doğrultusunda kullanmaya karar verir. Derek, Katinka'nın emirleri doğrultusunda Malezya ülkesinin başbakanını öldürmek üzere bir maceraya atılacaktır. Öte yandan CIA de bu durumun farkındadır ve Derek'i kendi yararına kullanmanın planlarını yapmaktadır. Derek bir süre sonra, çevresinde olup biten hiçbir şeyin farkında olmadan bir çift taraflı ajana dönüşecektir.

8. Two Weeks Notice (Aşka İki Hafta) - 2002

8. Two Weeks Notice (Aşka İki Hafta) - 2002

IMDb: 6.1

Son derece yetenekli, zeki, stratejik ancak zaman zaman endişe hissinin ağına düşebilen bir avukat olan Lucy Kelson, geceleri uyku problemi çekmektedir çünkü mide ülseri vardır. Çalıştığı şirketin patronu George Wade ise avukatı olmadan adım bile atmamayı tercih eden bir yöneticidir. Lucy, son beş yıldır kravatını bağlamak da dahil olmak üzere ona dair her şeyden sorumlu olmuştur. Belki de uykusuzluklarının esas sebebi yakışıklı ve zengin patronudur. Lucy, iş hayatına dair yeterince tatmin yaşamış bir kadın olarak ayrılmaya karar verir. George başlangıçta buna izin vermekte dirense de kısa sürede yerine bir başkasını bulur. Ancak Lucy, yerine alınan genç ve tutkulu avukatla yüzleştiği anda “Seni seviyorum,” demek için geç kalmış olma ihtimalinin farkına varır.

9. The Associate (Ortak) - 1996

9. The Associate (Ortak) - 1996

IMDb: 6.1

Mali konularda çık başarılı ve son derece zeki bir kadın olan Laurel, Wall Street'deki şirkette başarılı ve yükselme merdivenini hızla tırmanmaktadır. Ancak hakkı olan atamayı ırkçı bir tutum içinde olan iş arkadaşı Frank yüzünden elde edemez. Bunun üzerine aklına ilk gelen müthiş bir fikirle, kendisine son derece güçlü ve mali konularda uzman olan bir kişinin ortak olduğunu etrafına duyurur. Bu müthiş kişi kılığında çok büyük başarı elde etmeye başlayınca da Frank bu maliyeci deha Robert'i elde etmek için her türlü oyuna başvurur.

10. Eddie (1996)

10. Eddie (1996)

IMDb: 5.1

New York'lu bir limuzin şoförü olan Eddie, aynı zamanda fanatik bir New York Knicks basketbol takımı taraftarıdır. Takım sezonun ortasında ortalama bir performans gösterince takımın sahibi Bill Burgess, 'onursal koç' yarışması düzenler ve yarışmayı Eddie kazanır. Taraftarlar Eddie’yi çok sevince Bill, gerçek koçu kovar ve Eddie’yi işe alır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ghosts Can't Do It (Hayaletler Beceremez ki) - 1989

11. Ghosts Can't Do It (Hayaletler Beceremez ki) - 1989

IMDb: 2.3

60´ını geçmiş Scott ve henüz 30´unda olan Kate, birbirlerini çok seven bir çifttir. Ancak Scott´ın ölümü, bu mutluluklarına gölge düşürür. Ancak yaşlı adamın ruhu, Kate´i terk etmez ve sadece onun gördüğü bir hayalet haline gelir...

12. The Little Rascals (Küçük Afacanlar) - 1994

12. The Little Rascals (Küçük Afacanlar) - 1994

IMDb: 6.3

Hikaye, mahallenin okul çağındaki tüm erkek çocuklarının üyesi olduğu ‘Kadınlardan Nefret Eden He-Man Kulübü’nün başkanı olan Spanky ile başlar. Onun en iyi arkadaşı Alfalfa ise, kulübün ödül verdiği go-kart yarışmasına katılacak sürücü olarak seçilir. Ancak yarışma anons edildiğinde Alfalfa ortalıklarda görünmemektedir. Aramalar sonucunda Alfalfa, Darla adlı bir kızla birlikte yakalanır...

13. Gone with the Wind (Rüzgar Gibi Geçti) - 1939

13. Gone with the Wind (Rüzgar Gibi Geçti) - 1939

IMDb: 8.2

Scarlett, Suellen ve Careen ile birlikte İrlanda göçmeni bir ailenin kızlarından biridir. Güzeller güzeli Scarlett, Brent ve Stuart isimli iki kardeşle konuşmaktadır. Bu iki kardeş Scarlett'tan bir şeyi gizlemektedirler. Genç kızı gizlice sevdiği Ashley Wilkes isimli adam Scarlett'a aşık olsa da kuzeni Melanie ile evlenecektir. Henüz kimsenin bilmediği bu gerçek, yakın bir zamanda duyurulacaktır. Daha sonraları Scarlett, gönlünü Rhett Butler'a kaptırsa da Ashley'i aklından atamayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
27
22
6
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın