Görüş Bildir
Haberler
Altın Koza'da Törenler İptal Edildi

Altın Koza'da Törenler İptal Edildi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana'da bu yıl 22.'si düzenlenecek Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin açılış ve kapanış programları, şehit haberleri nedeniyle iptal edildi.

Bu yıl 14-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nden bugün yapılan açıklamaya göre, festivalin açılış ve kapanış törenleri, Türkiye'nin dört bir yanından gelen şehit haberleri sebebiyle iptal edildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, böyle bir ortamda festival konser ve törenlerinin yapılamayacağını ifade etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü

Sözlü, 'Hazırlıklarına heyecan ve iyi niyetlerle başladığımız Uluslararası Altın Koza Film Festivali için sanat çevrelerinin bir nevi 'vizyon atölyesi' olarak değerlendirebileceği dolu bir program öngörüyorduk. Ancak son olarak Dağlıca ve Iğdır'da uğradığımız kalleş saldırı ve aldığımız yürek dağlayıcı şehit haberleri, Adana ile bütünleşen festival için duyduğumuz coşku ve heyecandan geriye tarifsiz bir burukluk bıraktı' ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/yektakopan/status/641275157043093504

Festival kapsamında, açılış ve kapanış törenlerinin yanı sıra, konser programları da iptal edildi. Ayrıca Adana genelinde faaliyet gösteren eğlence yerlerinde, son günlerde artan terör olayları nedeniyle programlara ara verildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0