Görüş Bildir
Haberler
Altın Kelebek Ödül Törenine Damga Vuran Anlar! İşte Ödül Gecesinde Yaşananlar...

Altın Kelebek Ödül Törenine Damga Vuran Anlar! İşte Ödül Gecesinde Yaşananlar...

2021 Pantene Altın Kelebek Ödül’leri dün gece sahiplerini buldu. Ödül töreninin sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Şıkel üstlendi. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu yıl ekranlara damga vurdu. Şüphesiz en çok konuşulan isimlerden biri de Melis Sezen oldu. Melis Sezen ne dedi? Canlı yayınlanan törende hem renkli hem de duygu dolu anlar yaşandı. İşte ödül gecesinde yaşananlar ve Pantene Ödül Töreni’ne damga vuran anlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri yoğun katılımla sahiplerini buldu. İşte ünlü isimlerin akın ettiği geceye törene damga vuran o anlar...

Geceye damga vuranlardan biri 'Yıldızı Parlayanlar' ödülünün sahibi Melis Sezen oldu. Sadakatsiz dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Melis Sezen,Tuvana Büyükçınar imzalı kıyafet tercih etti. Melis Sezen'in kıyafeti kadar taktığı mücevherler de göz kamaştırdı.

Mücevherler 34 milyon 256 bin TL'lik fiyatı ile dudak uçuklattı.

İddialı kıyafeti ile dikkat çeken Sezen'in ödül konuşması da sosyal medyayı salladı.

'En İyi Gündüz Kuşağı Programı' ve 'En İyi Kadın Sunucu' ödüllerinin sahibi Müge Anlı oldu. Ödülünü Demet Akbağ'ın elinden alan Anlı, konuşması sırasında gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Anlı şöyle konuştu:

'İçimdeki kelebekleri harekete geçiren 'Altın Kelebek' heyecanını bana yaşatan, 14 yıldır benimle yürüyen herkese teşekkür ederim. Bir avuç arkadaşımla çıktığım bu yolda milyonlarca isimsiz kahraman benimle yol aldı. Kötü insanlarla aynı havayı solumak istemiyorduk. Eşlerin, çocukların gözyaşlarını dindirdik. Aşk evleri kurduk onlarca yardım yaptık en güzeli de birlikte yaptık. Her gün şükrediyorum ve geriye dönüp baktığımda 'iyi ki' diyorum. '

Sahne Şovu Göz Doldurdu

Sahne Şovu Göz Doldurdu

Ödül töreninde sahne alan Edis 'Martılar' şarkısını seslendirdi. Ünlü ismin sahne şovu büyük beğeni topladı.

"Ben Bir Ay Önce Babamı Kaybettim Ödülümü Ona Adıyorum"

"Ben Bir Ay Önce Babamı Kaybettim Ödülümü Ona Adıyorum"

Babasının ani ölümü ile sarsılan Ayça Ayçin Turan, 'En İyi Romantik Komedi Kadın Oyuncusu' ödülünün sahibi oldu. Ödülünü babasına ithaf eden genç oyuncu konuşması sırasında gözyaşlarını tutmakta zorlandı.

'Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Başta Kerem Çatay olmak üzere bütün Ada Masalı ekibine teşekkür ederim. Bana hep destek olan partnerim Alp Navruz'a teşekkür ederim. Anneme... Ben bir ay önce babamı kaybettim ödülümü ona adıyorum. Benimle hep gurur duyardı, gururla izlerdi şu anda gururla izlediğini biliyorum. Ödülü babama adıyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Biricik Kardeşimiz Arif Güloğlu"

"Biricik Kardeşimiz Arif Güloğlu"

Gecede; 'En İyi Komedi Dizisi' ödülü, 'Çok Güzel Hareketler 2'nin oldu. 'Çok Güzel Hareketler 2' ekibiyle birlikte ödül almak için sahneye çıkan programın sunucusu Eser Yenenler, duygusal bir konuşma yaptı.

Ödülü zorlu bir mücadele sonucu kanseri yenen 'Çok Güzel Hareketler 2' oyuncusu Arif Güloğlu'na ithaf eden Yenenler, 'Burası bir okul. Gençler kendileri yazıp, oynuyor, çiziyor. Bu çok önemli. Buraya ilk geldiğimde çıraktım, şimdi evli iki çocuk babasıyım. İnşallah arkamdaki arkadaşlardan biri de seneye bu ekibin kaptanı olacak. Bütün BKM Ailesi'ne teşekkür ediyoruz. Biricik kardeşimiz Arif Güloğlu'na ithaf ediyoruz bu ödülü' dedi.

Hadise Aşkını Haykırdı

Hadise Aşkını Haykırdı

'En İyi Kadın Şarkıcı' ödülünü alan Hadise, törene bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile katıldı.

Ünlü şarkıcı Dinçerler'e sahneden seslendi ve 'Sevgilim Mehmet, bütün gece hep elimi tuttun teşekkür ederim' sözleriyle aşkını haykırdı.

Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı Göndermesi

Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı Göndermesi

Teşkilat dizisinde MİT ajanı Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul, dün akşam gerçekleşen ödül töreninde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görüldü. Ertuğrul, ödülünü almak için sahneye çıkıp teşekkür konuşması yaptı. 

Ünlü oyuncu sahnede konuşma yaptığı sırada aniden arkasını döndü. Yakışıklı oyuncu, 'Arkamda biri mimik yapıyor zannettim' diyerek  Altın Portakal'da Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan polemiğe gönderme yaptı.

Yıldızı Parlayanlar ödülünün sahibi olan Cemre Baysel'i sahneye sevgilisi Aytaç Şaşmaz uğurladı. Baysel, ödülü aldıktan sonra sevgilisine teşekkür etti.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

https://onedio.com/haber/pantene-altin-kelebek-en-iyi-erkek-oyuncusu-caglar-ertugrul-dan-olay-yaratan-tamer-karadagli-gondermesi-1022969

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın