Görüş Bildir
Haberler
TV
Alparslan Büyük Selçuklu İçin Şaşırtan Karar: Fahriye Evcen Diziden Ayrılacak mı?

Alparslan Büyük Selçuklu İçin Şaşırtan Karar: Fahriye Evcen Diziden Ayrılacak mı?

GNS
18.04.2022 - 20:01

TRT 1 ekranlarının sevilen kurgusal tarihi dizisi Alparslan Büyük Selçuklu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı dizi izleyicileri tarafından büyük beğeni topluyor. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde çekilen Akli Film imzalı dizi, yakın dönemde sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Yeni sezon için ortaya atılan iddialar ise şaşırttı. Peki Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılacak mı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akli Film imzası taşıyan  kurgusal tarih dizisi Alparslan Büyük Selçuklu ekran serüvenine hız kesmeden devam ediyor. Senaryoyu Emre Konuk yazarken, yönetmen koltuğunda Sedat İnci oturuyor. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre sezon finali yapmaya hazırlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden Fahriye Evcen'in ayrılacağı iddia edildi. Peki Fahriye Evcen diziden ayrılacak mı? İşte detaylar...

Alparslan Büyük Selçuklu Hakkında Şaşırtan İddia!

Alparslan Büyük Selçuklu Hakkında Şaşırtan İddia!

Her Pazartesi akşamı 20:00'da TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yakın dönemde sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Son dönemde medya kulislerinde dolaşan iddialara göre dizi 27. bölümüyle sezon arasına girecek.

Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu'dan Ayrılacak mı?

Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu'dan Ayrılacak mı?

Bir diğer iddiaya göre reyting rekortmeni Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinden Akça Hatun'a hayat veren Fahriye Evcen'in diziden ayrılması söz konusu. Oğlu Karan'ı kucağına aldıktan sonra bir süre ekranlara ara veren Evcen, uzun süre üstüne Alparslan ile dönüş yapmıştı.

Fahriye Evcen Alparslan'a Veda mı Ediyor?

Fahriye Evcen Alparslan'a Veda mı Ediyor?

Evcen'in dizi yapımı ile arasındaki sözleşmenin bittiği öğrenildi. Alparslan Büyük Selçuklu'nun yapımcısı Akli Film'in patronu Emre Konuk'un Evcen'i yeni sezon için ikna edip edemeyeceği ise izleyiciler tarafından merak edildi.

Barış Arduç'un ise yazın tamamlanacak Netflix dizisi Kulüp çekimlerinden sonra Alparslan'a devam edeceği öğrenildi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın