Görüş Bildir
Haberler
Allah Vergisi mi, Plastik Cerrahi Harikası mı? Geçirdiği Estetik Ameliyatları İtiraf Eden 15 Ünlü

Allah Vergisi mi, Plastik Cerrahi Harikası mı? Geçirdiği Estetik Ameliyatları İtiraf Eden 15 Ünlü

esma çetin
28.01.2022 - 11:45

Estetik demeyelim de 'küçük güzellik dokunuşları' diyelim. İşte yaptırdığı estetik operasyonları itiraf eden 15 ünlü 👇

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/natashajokic...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ashley Tisdale

Ashley Tisdale'in burun ameliyatı ve göğüs implantı yaptırdı konuşuluyordu. Sağlık sorunları yaşadığı için meme implantını aldırdı.

2. Cardi B

Cardi B, göğüs büyütme, yağ aldırma ve popo dolgusu dahil geçirdiği estetik operasyonları söylemişti. '18 yaşımda dansçı olduğumda bile memelerimi yaptıracak param vardı. Böylelikle memelerim konusunda hissettiğim özgüvensizlik geçti.' Yasal olmayan yollardan yaptırdığı popo dolgusu için de 'Korkunç bir acıydı, acıdan bayılacağımı sandım, başım döndü. 5 gün sızıntı yaptı' dedi.

3. Dolly Parton

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçirdiği estetik operasyonlarla kendinden söz ettirmiş bir diğer isim de Dolly Parton. Kendisi ise 'Yapma gözüküyor olabilirim ama bu gerçek benim' diyor.

4. Anna Faris

Anna Faris ilk boşanması ve Tavşan Kız'ın bitiminden kısa bir süre sonra meme implantı yaptırdı. Önceden de üst dudağına dolgu yaptıran Faris bu operasyon için 'kesinlikle benim için doğru bir tercih değildi' dedi.

5. Kaley Cuoco

Kaley Cuoco burun estetiği, göğüs büyütme ve dolgular yaptırdı. Kaley estetik operasyonlarıyla ilgili 'Memelerim... Hayatımda yaptığım en iyi şeydi. Bir adam için ve ya başkası için yaptırmamalısınız, kendinizi daha iyi hissetmek için yaptırıyorsanız işte bu harika' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tyra Banks

Kariyerinin başında burun ameliyatı olan Tyra Banks 'Kabul ediyorum, saçlarım doğal değil ve burnumu yaptırdım. Doğruyu söyleme sorumluluğunu hissediyorum' dedi.

7. Victoria Beckham

Victoria Beckham gençken göğüs ameliyatı olduğunu itiraf etmişti. Pişman olan Beckham 'Memelerinizle oynamayın. Onca yıl inkar ettim, ne aptallık, özgüvensizlik belirtisi. Doğal haliniz en güzeli' dedi.

8. Lisa Kudrow

İçeriğin Devamı Aşağıda

16 yaşında burun ameliyatı olan Lisa Kudrow 'Korkunç olan halimden korkunç olmayan halime geçtim' dedi.

9. Amy Schumer

Amy Schumer endometriyozis ameliyatından sonra yağ aldırması hakkında 'Böyle bir şey yaptıracağımı düşünmüyordum ama eğer siz 40 yaşına gelip 2,5 yıl rahminiz hastalığa yakalanmazsa benimle öyle konuşun' dedi.

10. Rachel Bloom

İlk çocuğunun doğumundan sonra göğüs küçültme ameliyatı olan Rachel Bloom, Instagramında 'Göğüslerimin altında isilik olmaya başlamıştı, sütyen askıları omuzlarımı oyuyordu, boynum ağrıyordu geceleri terliyordum. Eğer memelerimin arasına yastık koymazsam uyuyamıyordum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kelly Rowland

Beyonce'nin annesinin verdiği tavsiye üzerine 10 yıl düşündükten sonra Kelly Rowland 28 yaşında göğüs ameliyatı yaptırdı. Rowland 2020 yılında ilk çocuğunun doğumundan sonra 'Herkes için konuşamam ama ikinci çocuğum olduktan sonra bir estetisyenle görüşeceğim. Bu süre zarfında bebeğimi emzirebilme yeteneğimin tadını çıkarmaya çalışacağım' dedi.

12. Amber Rose

Çocuk sahibi olup sırt ağrılarıyla baş etmek zorunda kaldıktan sonra göğüs küçültme ameliyatı olan Amber Rose artık daha fazla kıyafet seçeceğinin olduğunu ve hayallerinin gerçekleştiğini söyledi. Amber Rose ayrıca birçok kez yağ aldırmıştı.

13. Kris Jenner

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kris Jenner, Keeping up with the Kardashians şovunda göğüs ameliyatı, botox, dolgu, göğüs küçültme ve yüz gerdirme yaptırdığını söyledi. Hangi estetik müdahaleleri yaptırdığı sorulunca 'Hangi birini sayayım?' diye şaka yaptı.

14. Jamie Lee Curtis

Bir kameraman şişik gözleri olduğunu söyledikten sonra 20li yaşlarında gözlerine müdahale ettiren Jamie Lee Curtis 'Estetik ameliyat denedim ama olmadı. Beni Vicodin bağımlısı yaptı' dedi. 1999'dan beri temiz olan Curtis 'Zoom toplantısındaki görünüşümüzü düzeltmek için yaptırdığımız bu dolgu ve estetik işlemlere olan takıntı yüzünden neslimizin güzelliğini siliniyor' dedi.

15. Iggy Azalea

Göğüslerini ve burnunu yaptıran Iggy 'Bence herkes yaptırdığı işlemleri söylemeli ki bu artık bir tabu olmaktan çıksın. Hepimiz yaptırıyoruz sonuçta' dedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
5
3
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın