Alkol Markalarının İsimleri Yazdığı Gerekçesiyle Mont Bağışlarının Kabul Edilmediği Haberi Yalan Çıktı
Tüm ülke kenetlenmiş, deprem bölgesi için herkes büyük küçük demeden elinden geleni yaparken her geçen saniye, en ufak yardımlar dahi önemli. Hal böyleyken elbette her yardım kritik önemde. Buna karşın alkol markalarından gelen mont ve polar yardımlarının üzerlerinde marka ismi yazması sebebiyle kabul edilmediği haberi büyük tepkilere neden olmuştu. O haberlere yalanlama geldi.
Hal böyleyken herkes en ufak yardımın dahi bölgeye ulaştırılması konusunda epey hassas.

Bölgede hala pek çok kişinin kışlık giyecek, yakacak ve temel hijyen malzemesi gibi kalemlerin eksikliğini çektiği ise bir gerçek.
Üzerinden alkol markalarının isimleri yazdığı için bölgeye gönderilmek istenen mont ve polar yardımlarının kabul edilmediği iddiası çok konuşulmuştu.
AFAD'dan da böyle bir yardımın reddedilmediği gelen bilgiler arasında.

Teyit'e konuşan Anadolu Efes böyle bir bağış için başvurmadıklarını söylerken aynı zamanda barınma, ısınma ve gıda gibi konularda bölgeye yardım yapıldığını da söylemiş vaziyetteler. Türk Tuborg'dan ise Teyit'e henüz konu hakkında açıklama gelmiş değil.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!






Yorum Yazın