Görüş Bildir
Haberler
Ali İsmail Korkmaz Vakfı 1 Yaşında: İlk Faaliyet Raporu Yayınlandı

Ali İsmail Korkmaz Vakfı 1 Yaşında: İlk Faaliyet Raporu Yayınlandı

Ali İsmail Korkmaz Vakfı
29.10.2015 - 13:20 Son Güncelleme: 02.11.2015 - 18:15

Daha 19 yaşında aramızdan ayrılan, düşlerindeki özgür dünyayı bizlere miras bırakan Ali İsmail’in adıyla kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) birinci yaşını doldurdu. Bir yıl gibi kısa bir zamanda destekçileri, gönüllüleri ve işbirliği yaptığı kurumlarla beraber birçok faaliyeti tamamladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bir yıllık tüm faaliyetlerin 40 sayfada anlatıldığı raporda faaliyetler, bağışlar ve bağışçılarla ilgili bilgiler, finansal durum ve hesapların bağımsız denetleme kuruluşu tarafından incelenmesiyle oluşan bilgiler yer alıyor. Raporun içerisinde yer alan her sayfanın temelinde emek ve saygı var, gönüllülerin Vakıf çatısı altında gençler, yaşlılar, engelliler için verdiği emekler.

Faaliyet raporu için buraya  tıklayabilirsiniz.

Emel Anneden Mektup

Emel Anneden Mektup

Sayfaların arasında en özel anlatımlardan biri Emel Annenin yazdığı mektup. Mektubunda yer alan ” Benim ikinci evim vakfımız için emek veren sevgili evlatlarım; İyi ki varsınız.” satırları ALİKEV’in amaçları için destek veren tüm gönüllüler için.

Ali İsmail Korkmaz Vakfı Hakkında:

Ali İsmail Korkmaz Vakfı Hakkında:

Ali İsmail; 2011 yılında, yani henüz 17 yaşındayken, “Toplum İçin Gençlik” isimli bir hareket başlatmış ve arkadaşlarını da örgütleyerek bu kapsamda birçok etkinlik yapmıştı. 

Yaptıkları ilk etkinlik okulun bahçesini temizlemek olan bu grup, daha sonra huzurevi ziyareti, engelliler için mavi kapak toplama, ilköğretim öğrencilerine okumayı sevdirme, imkanları kısıtlı olan köy okullarına kitap, kıyafet desteği gönderme gibi birçok etkinlik gerçekleştirdi.

“Düşlerinde Özgür Dünya” olan Ali İsmail, yaptığı ve yapmayı planladığı etkinlikleri raporluyor ve günlüğüne yazıyordu.

Gençler İsterse Düşler Gelecek Olur; Yeter ki Hayal Et...

Ailesi tarafından kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı “Düşlerindeki Özgür Dünya” için yola çıktı ve bugün 1 yaşında...

Ayrıca bakınız: Hüznü Umuda Taşıyan Bir Ailenin Hikayesi: Ali İsmail Korkmaz Vakfı

bilgi@alikev.org

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam